Na koliko biljaka?Jedna cajna zlicica na litru vode za jednu biljku ide.2 dl melase,
Melasu možeš nabaviti u bio-bio trgovinama po svim većim gradovima u Hr, a imaš i njihov web shop gdje možeš naručiti i donese ti poštar. Flush se radi da bi se odstranilo prisustvo gnojiva, a ti bi sa flushom davao/la gnojivo .
MAKSIMUM je to 2 velike zlice,i to je mnogo,jedna zlica je pozelno,i to bez sulfura odnosno sulgur dioksid(unsulphured) u toku flowering,organska da bude odnosno BLACKSTRAP,moze i u veg ali po jednu malu lazicu 2-3 puta....i na kraju kad uradis final flush+jedno navodnjavanje,ali nikako zadnjih 5-6 dana pre berbe,zato sto ces unistiti ukus i miris cveta....I AKO KORISTITE HIDROGEN PEROKSID VI UNISTAVATE "DOBRE BAKTERIJE,MIKROBE,A MELASA KAD KORISTITE TOKOM CELOG GROWA USTVARI I HRANITE TE BAKTERIJE,KOJE KORISTE SECER IZ MELASE,ZATO IZBEGAVAJTE HIRDOGEN,...... isto kad imate deficit kalcija magnezijuma,zelezo,melasa je super zato sto ih sadrzi u velikim kolicina,isto vit B1.....koristite je u granicama,to sto zna da poremeti PH u zemlju.....OVO JE ZA GROW U SUPSTRAT,jer kao sto sam citao po forumima,u hidro growu moze da vam unisti pumpu ako je koristite kao za u soil,a za outdoor,melasa mozete iskoristiti 10 ak dana pre berbe,zato sto ne bi hyeli da privucete insekte...poz i sretan grow....i molim za kritike,pozitivne il negativne,svakako su dobrodosleDa da medo melasa je ono smeđe u smeđem šećeru. Ostal sam paf kad sam videl sastav : http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=nutrientprofile&dbid=85
Masa mikronutrijenata, nevjerovatno.. Saznal sam i kolko se razrjeđuje za biljke: 15-30ml (2velke žlice) na 5 lit. Vrjedi probati, ti bar uzgajaš unutra pa te netreba bit strah invazije mrava :icon_lol: Još luđa bi bila sečerna vodica outdoors ose i mravi...