To je to. Sad ce ona kao da nista nije bilo.
Htio sam ti napisat prije par dana dok si rekao kako je nesto kao cudno, ali post ostao ne objavljen.. Imao sam par slucajeva takvih. Izgubi kotidelon pri izlasku iz zemlje i onda ima u grubo 50% manje materije za vrsiti fotosintezu. Svi znamo kako bebe s 2 kotideloma malo svijetla koriste, a kud tek ove s samo jednim. zato je bolje u manjim potevima krenut jer biljka lupi korenenom za 2-3 dana dno i krece i list razvijat, ovako lovi dno s 50% snage pa joj dosta treba.
Neznam dal si vidio kod mene u dnevniku. Fat bluberry baci pogled tamo 8 dan update, ovaj bez kotidelona (oba jadnik izgubio sam dok je isao van iz zemlje.) duplo manji doslovno, a sad (FB2 bez kotidelona) je skoro najveci u boxu
Ovo mi je prvi koji je uspio bez i jednog kotidelona. Ali je bio u malom potu nekih 3 dana(taman je koren dosao do dna i krenuo se sirit) pa je brzo krenuo dalje.
Kod tebe su 2 stvari igrale ulogu. Veliki pot (korijen prvo lovi dno koje je daleko zbog velicine) i onda fali kotidelon. Znaci po tome bi rekli da je tvoja mucenica sa 50% snage lovila dno korenom sad ga je lupila i krece s razvojem biljke. U prijevodu sad ce da poleti
Sve u svemu nek se dobro zamasti na kraju, u to da ce bit ogromna ne sumljam ni najmanje.
Sad tek pocinje prica