Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav drugari. Ukratko, grow kao da sam vozio automatik kola. Ubaciš u drive i vozi. Da je popunila mrežu komplet 80x80 išlo bi preko 400g. Uglavnom, ispratim grow s jos postom ili dva, s obzirom da cu koristiti ovu zemlju opet. Ostaviti cu je malo da "ohladi" i da preradi korjen. Pa u slijedeci grow samo dodam jos, jer idu 4 biljke slijedeca tura. 150x150 Lumatek 600 PRO. Cheers!
Mogla je jos 7-10 dana, medjutim ovo je prije svega previše, a kažu ide i do 38 najavljeno.
Tko god ce procitati dnevnik, na ocigled se vidi kad ju bube usporavaju. Racunam jedno 2 tjedna barem u odnosu na inace. Medjutim, sad znam. Jeftina škola
24 sata nakon, idealni uvjeti rekao bi. Sonda na turbini nastimana da čim vlaga dodje na 58, diže snagu i spusta na 55%. Odvlazivac je odmah pokraj, naštiman na 50. Njemu skoči na 53%, pali se i skida do 50%. Cirka očekujem barem 6-7 dana laganini sušenje.
Lolipop nisam radio. Ne radi odluke nego se poklopilo s putem. Uzimajući u obzir da imam mašinu za trimanje i da su budovi gore tvrdi kao kamen, sve mi se čini da cu od sada raditi ili nikakav ili minimalan lolipop.
Javim se sa suhim budovima i možda kratkim smoke reportom
Cestitam Bizz
Zanima me koji je preventivni plan protiv buba za buduce grovove? Ako nije tajna, podjeli oruzije i taktike jer mnogi, ukljucujuci i mene, imaju problema sa gnatovima.
Kako se borim? Žute trake i nematodi. Evo upravo sada pripremam ovu zemlju iz ovog growa za slijedeci. Stavio sam svu zemlju od Lavnesie cca 20 l + jos toliko već napravljene Soma zemlje 100 % jacine. Ostalo mi od ovog growa sto sam zamijesao viska. Višak je stajao na tavanu u vreci lagano vlažan. Mislio sam da ce mi trebati perlita, medjutim dovoljno ga je tako da nisam dodavao extra. Sad sam dodao nematode u cirka litru vode plus litru i pol Soma caja. I poklopio u ovoj posudi. Prije nego odem ne godisnji polovinom 8. mjeseca cu zaliti s jos litrom čaja i tako čeka početak 9. mjeseca. Ova reciklirana zemlja ce ici jednoj biljci u 120x120 ispod 300W.
Sušilo se do jutros. I sada u TightVac pokazuje 67 % vlage tako da ga ostavim tipa otvorenog sat vremena pa par sati zatvoreno. Takozvano luftanje.
Gustoća dima 10/10
Pepel bijel 10/10
Okus u ustima 10/10
Ostaje u ustima i do sat vremena. Probija i kroz kavu i kojekakve šečere.
Nakon 2 dima osjetiš da počinje rad.
Kompletan smoke report za jedno 2 tjedna. Živi bili!
Ja sam mislio posiješ sjeme, malo zalijevaš i bereš plodove
nešto kao: što gluplji seljak - to veći krumpir
nije ni čudo što mi propalo već nekoliko sjetvi...
Čestitam na ovako krasnim plodovima...