Moram da napisem jako pozitivno iskustvo s ekipom iz Herbies. Da budem precizan s doticnom gospodjicom Amber
zenio bi je, al brzo bi me stigla osveta ove moje vlahinjice
Salu na stranu, odem da narucim dvojici - troici drugova s foruma po par menki iz par shopova jer nazalost nemaju mogucnost iz drzava u kojima zive da to sami urade (mozda mrvu veca pripizdina nego ova nasa al nedamo se ni mi tu smo
), i sad jedan zeli ovo odavde, ono odande, tako i drugi pa i ovaj treci..i isklikam ja sve to potrpam i narucim sav “u motu” kako sam to odradio bez greske; Neku vece jedan od njih pita, “jel ima sta novosti s herbisa, kad stize”, reko cek da vidim, otvaram mail, nema nista mladje od januara kad sam nesto sebi uzimao..gledam wtf, otvaram browser, log in, izlistam sve svoje ordere..jaunar zadnji
Nazad na web, popa mi chat prozorcic sa miss Amber
s pitanjem; “is there anything i can help you with?”
Ma mozes sestro, mozes! I otvorim joj dusu, kako sam radio narudjbe s pet shopowa, klikaj vamo klikaj tamo, ne zaboravi 420 popust..i propustim coeku narudjbu, i bandanu koju djele na 20.04, na nas blagdan. I na moju srecu, nikakvih problema, narudjba je prosla kao da je 420 i covjeku stize ta nesretna bandana. Jako ju je zelio i vec jednom okasnio s narudjbom pa je nije dobio.
jedan veliki thumbs up za cjelu ekipu i susretljivost!
Miss Amber, if you are reading this, pm me ❤️
❤️