Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Presadio sam ovu stariju u 30L tako da sam odlucio ici sa jednom. Mala je otpala, raste sporije od vece pa mi se neda gnjaviti sa tim. Ionako je ovo idealan box za jednu biljku. Relativno kratka vege i cvjeta vec sa 35-40 dana. Dobila je mix voodoo, piranha, seaweed, nirvanu i mycos u zemlju direkt.
Svjetlo na 50% i sad cekam da se usidri i da poludi. Eto to bi bilo to za ovaj put.
Sigurno hoce jer da je nisam topirao bila bi sad jos veca, medutim bolje ovako radi planiranja dalje. Mala nije mogla pratiti tempo ove vece pa sam je zato maknuo.
Malo sam pretjerao sa zicom i uspio dam jednu granu malo raskoliti, srecom nije pukla do kraja pa je prezivjela. Ima na dva lista kao da je pofurena ali izdrzala je to stojecki. Zalio sam je vec drugi put u 7 dana. Standardno dobiva voodoo, piranhu, alge i dodao sam prvi out biobizz calmag 1ml/L. Na oko se vidi kako raste, ako nisam ranije spomenuo u pitanju je 20/4 rezim. Definitivno se usidrila i sad kad uhvati pravac ode ona. Slozio sam navodnjavanje iz 4 ringa, dva su bila definitivno malo i sad je pokriven cijeli pot. Sinkronizirao sam ih zajedno da kapaju ravnomjerno a kako kapaju mozete vidjeti u video galeriji. Svjetlo na 50% 50cm visine i to je to. Pot je nekih 50cm promjera da imate za orijentaciju.
Pa na laganoj je granici sa vodom, zalijevam cijeli pot ravnomjerno pa u ovom stadiju joj natopi vise nego ona realno moze popiti. Svakako pazim na to i doziram koliko mogu ici. Prosli grow u ovom mixu je pokazao da soil nikad ne smije ostat suh do kraja. Tako kad dode dan prije nego bi cistu zemlju zalio ja onda zalijevam. Jos jedno 10 cm u sirinu i to ce prestati. To ti je to uglavnom. Kada su spicevi lagano spaljeni a uvija se onda je temperatura u pitanju. Uglavnom lako je za razlikovat.
Jeste da mi se sviđa ova "apoteka" urednost ali volim videti i ovo pucanje grane. Samo gas, i malo stresa je ok. Ne sprema se za Budu, mora znati za koga raste!
@Jolly Joker pa da, nek zna ko joj gazda haha. Pucaju grane kod mene cesto, ponekad preteram u zelji da je sto bolje rasirim ali nije to nista. Uglavnom sve je to zanemarivo jer prirast uvijek pokriva stetu. @RAOZA. Trajat ce ovo dugo joa tako da si u pravu, tek je pocelo.
onu granu sto je napukla je bila zakrzljala pa sam je odlucio skinuti. Sada raste kao mercedes sa tri kraka. Ne smeta joj nesto previse, evo pa procjenite sami. Jos uvijek dobiva stvari za korijen i alge. Prije par mjeseci sam bio ubacio vege granule od guanokaloga pa ne znam koliko je zemlja jaka.
Udaraju ventovi propisno, samaraju sa svih strana . Jos jedno 5-7 dana da se podigne gore pa ce biti bolje. Nisam htio previse trgat i skidat nego sam podvukao dio, a sredinu ocistio da krenu izdanci van.
Raste fino, s obzirom da joj fali jedna grana i nije simetricna vec se stvorila fina baza. Redovno zalijevanje i dotezanje i vecinom je to sve. Danas sam je malo pocistio od ispod. Bilo je par listova koji su lezali na zemlji pa da ne trunu sam ih maknuo.