Pozdrav svima!
Otac ima tumor na mozgu i situacija nije dobra. Posle operacije je korstio male doze ulja i bio je prilicno dobro. Medjutim, stanje mu se pogorsalo u poslednjih 2-3 meseca i sada je u krevetu. U medjuvremenu smo povecali dozu ulja. U svakom slucaju, znam kakvo mu je bilo stanje, pre svega psihicko, kada nije koristio ulje, tako da siguran sam da mu ulje znaci.
Za oca pripremam biomix kapsule vec neko vreme. Otac sada koristi: mix COO:nosilac = 1:7, 4x dnevno, uz apigenin i amentomax pre svake doze. To je ~0.5ml dnevno.
Elem, poslednju ulja sam sam pravio od Ultimate haze i Chronic 1:1. Odvojeno sam pravio ulje od svake sorte. Pratio sam iskustva i uputstva sa foruma i jos par dodatnih izvora. Na kraju sam za dekarboksilaciju koristio hot oil bath. Znam da
@CilI preporucuje rernu, ali ja nemam poverenja u svoju.
Istina, jos uvek nisam ubedjen u svrsishodnost dekarboksilacije (vec je bilo reci o ovome na forumu). Za vreme dekarb, ~45min, ulje nije prelazio 100c. Na kraju nije bilo nikakve aktivnosti na povrsini.
Jedne nedoumica koju imam je: E sad, kada sam poceo pripremu kapsula, UH je proveo u zamrzivacu 1 dan, dok je Chronic bio sveze pripremljen i topao. UH sam stavio na zagrevanje (malo vise nego sto je potrebno) i pojavili su se dodatni mehurici. Pitanje je: da li prethodno zamrzavanje ulja poboljsava dekarboksilaciju? Da li bi trebalo zamrznuti ulje pre dekarboksilacije? Ili sam ja pak nesto lose uradio?
Hvala puno!