Nema ti tu puno filozofije.Onoliko mg koliko koristis u Biomix kapsulama stavis i u cepice.Moj savijet vezano za cistu na bubregu je kombinacija biomixa(4 kapsule na dan)i cepice(dva puta dnevno ujutro i navecer),inace nebi bilo lose dosta CBG-a staviti u Biomix(cca 10%)Inace,nema ti veze rektalno i analno je samo nacin unosa,a bioraspolozivost je kljucna.Analno ne ide preko jetre,a oralno ide...ugl.ne zamaraj se gramima.Može li mi neko pomoći vezano za korišćenje RSO ulja u čepićima...Naime, spremam se da koristim RSO ulje sa Biomix bazom..Ali, razmišljam i o rektalnoj upotrebi...A dilema je, da li rektalno može ići ovo " razblaženo" ulje sa Biomix bazom, ili to nema smisla? Odnosno, u čepiće ide isključivo RSO ulje ? Inače, ja sam u problemu...U bubregu imam cistu, u kojoj je manja cista, ali maligna...
Imas u istrazivanjima tablicu za unos mg pojedinih kanabinoida za pojedinu bolest,stavis svoju tezinu,visinu,godine,stanje bolesti i okvirno znas koliko cega unositi.
Gram dnevno u jednom cepicu je nepotrebno...bolje je raspodjeliti taj gram u 6 cepica,kapsula.
Sretno