Poštovani, pronašla sam vas tražeći pomoć na internetu za supruga koji ima adenokarcinom koji je s debelog crijeva metastazirao na jetru, oba plućna krila i kosti. Liječnica onkolog mu je dala života 3 mj. do 3 godine. 03. 01. 2020. započinje sa kemoterapijom i vjerojatno biološkom terapijom. Tražeći iskustva oboljelih naišla sam na objavu gospodina Joe123 koji je u detalje opisao svoje liječenje i svoje ozdravljenje, što mi je vratilo vjeru i nadu da je moguće produljiti život, pa čak i ozdraviti, jer je dijagnoza moga supruga slična, mada još teža, a i suprug je stariji. Mi smo već u godinama, preko 60, ali čovjek se za život mora boriti. Još se može puno godina kvalitetno proživjeti, ako se može???
Čitajući njegovu objavu prvi put sam nešto konkretno čula o medicinskom kanabisu i počela malo istraživati. Saznala sam da je i naš jedan prijatelj koristio kanabis za liječenje raka, ali on nije primao kemoterapije. Od njega smo dobili jednu špricu da suprug krene s time jer ne može spavati, ima jake bolove, pije normabel prije spavanja i 3x zardial da mu malo olakša bolove od išijasa koji su vjerojatno još povezani i sa rakom koji je došao na kosti. Kako je prijatelj u Splitu, a mi u Zagrebu on nam daje upute telefonski, ali mi nisu baš jasne. Ulje u šprici je crno i tvrdo, špricu malo zagrijavamo na plamenu svijeće da se može istisnuti jedna kap kao zrno riže i to staviti pod jezik. To što sam uspjela istisnuti nije bila kap nego poput crne smole, gorkog okusa kako je gore navela dotična članica ove grupe Shiz. Suprug je to uzeo i otišao spavati. Vidjet ćemo kakva će biti reakcija, hoće li moći spavati i hoće li bolovi nestati. Navedeno je da se može dnevno uzeti do jednog grama kanabisova ulja, ako sam dobro shvatila? Kako mogu odvagnuti koliko je to u jednom gramu? Ulje koje smo dobili je kombinacija THC i CBD i koliko sam shvatila tako treba biti. Prijatelj nam je dao link od kuda on nabavlja. To je ovaj link:
http://www.thehealthcure.org/flexibleforms/contakt.html
Zanima me kakvo je vaše mišljenje o tome. Je li to ulje dobre kvalitete, imate li iskustva s tom organizacijom koja ga distribuira? Što mislite o hrvatskoj firmi koja proizvodi :
https://shop.cbd.hr ? Oprostite što mi je komentar tako dugačak, ali to je borba za život. Zahvaljujem na odgovoru.