Pozdrav
@mario339, drago mi je da si napisao ovu objavu, inače volim pročitati tvoje objave.
Samo moram priznati da mi se ne dopada ova rečenica na kraju gdje veliš da te hvata dvojba i to još velika. Ne znam dali je nekome nekad pala na pamet ideja da se nekoliko vas starijih growera
(aktivnih, iskusnih, koji poznajete tematiku) na neki način udružite u istraživanju da bi došlo do rezultata koji bi bio prihvatljiviji za početnika. Nešto kao
vodič za napredne. Početnici bi bili oni koji znaju uzgojiti biljku. Napredni bi onda radili ulje, kreme, čepiće etc. Tu bi se onda možda izbjegla situacija
da nakon nekog vremena čovjek ne posumnja u ispravnost odluke. To bi trebali biti jednostavni i razumljivi naputci koje isto tako jednostavni ljudi
razumiju. Kad sam čitam neke teorije popraćene grafikama, to je pisao stručnjak za stručnjaka, mislim da to nije za široke mase, pa nismo svi
biokemičari. Znam da je ova moja ideja teško izvediva zbog situacije, ali kako inače doći do čvršćih stavova o pripremi tih ljekovitih preparata koji
mnogima život znače.