@Zelenko63 zasto ne biomix??? Mi ga koristimo godinu i pol.Ne ne i jedno veliko ne.
Ti odluči šta budes ali koliko god skupo bilo... Biomix... Jedno veliko NE.
Prvi put da cujem da netko kaze ne biomix???
@Zelenko63 zasto ne biomix??? Mi ga koristimo godinu i pol.Ne ne i jedno veliko ne.
Ti odluči šta budes ali koliko god skupo bilo... Biomix... Jedno veliko NE.
@Zelenko63 sad sam se malo zabrinula. Toliko se pozitivno pisalo o biomixu.To je samo moje mišljenje. I drago mi je da u vašoj priči djeluje onako kako bi trebalo i da imate pozitivanu stranu priče, no u RL-u susreo sam se dosta negativnih životnih priča od strane bliskih ljudi... Gdje sa prelaskom na biomix dolazi do drastičnog pogoršanja... Meni je jasno da je dostupnost organizmu veća, i da sve ovisi o tipu karcinoma... No često ljudi posežu za biomixom kako bi uštedjeli ulje...
Npr. Ako se liječi karcinom nebitno čega sa 30 g ulja mjesečno to znači da je 1 g dnevno unos, a ti npr radis biomix sa 10-20g ulja... Unos je manji dostupnost veća, zaobilazi se jetra itd itd...
Po meni je možda bolji izbor čisto rso ulje... Ali opet to je samo moje mišljenje oblikovano nakon viđenih problema nakon prelaska sa čistog ulja na biomix...
Ništa loše nisam mislio nego sam htio samo skrenuti pozornost da baš nije sve kako se čini da jest... Nemojte me krivo shvatiti... Zaista Vam želim pomoć... To mi je jedina namjera. Ako ništa barem da uzmete moje mišljenje u razmatranje... I to je dovoljno. Vi odlučujete sta je najbolje za Vas. I to poštujem jer imate velik problem koje treba riješiti.
@Pantagan hvala puno. Bila sam to citala prije godinu i pol kad sam krenula sa biomix. Ali i u tom cijelom postu oni preporucuju biomix. Jedino sto mi se sada po svemu ovome cini i kako je @Zelenko63 rekao da jetra ostaje nezasticena jer nju kanabidoidi zaobidju jer je zaokupljena kokosovim ulhem ili apegininom sto smo uzeli pola sata prije biomixa? Jesam li dobro shvatila? A sta ako ne uzmemo nista pola sata prije?U ovom postu je objašnjena uloga jetre kod konzumacije ulja https://www.vutra.org/threads/herbal-bobs-medical-lounge.15900/#post-454160 a cijelu temu treba pročitati s razumijevanjem da se upoznate sa djelovanjem ulja na organizam.
@Pantagan to sam sad shvatila, a i tada mi je nesto bilo jasno jer muz prijateljice ima rak jetre pa sam joj rekla da mi se cini da nije dobro za jetru. Ali kod mog tate se radi o raku prostate. Mislim da tu ne bi trebao biti problem.Iskustvo je pokazalo da kod bolesti jetre ili kad je i jetra dio problema čisto ulje daje bolje rezultate od biomixa.
Hvala puno. Radimo svakih 6 mjeseci MSCT, sve je u redu bilo. Stagnira sve. Cak mu je i onkologica rekla prije 2 tjedna sto se tice bolesti koju ona lijeci, on je sad dobro.Ako jetra do sad ne pokazuje nikakve promjene mišljenja sam da trebate nastaviti sa istim režimom kao i do sad.
Citajuci internet dolazim u zakljucak da je dosta bolji nacin uzimanja ulja uz cepice. Ukoliko neko koristi ovaj metod, molim da odgovori:
1. da li je iskoristivost ulja dosta veca uz cepice
2. da li su psiho efekti manji uz cepice (obaranje) i lakse za svakodnevan zivot
Citajuci internet dolazim u zakljucak da je dosta bolji nacin uzimanja ulja uz cepice. Ukoliko neko koristi ovaj metod, molim da odgovori:
2. da li su psiho efekti manji uz cepice (obaranje) i lakse za svakodnevan zivot
Drago mi je cuti za vasu mamu da je ozdravila,ako mi mozete reci da li je bio karcinom i koji,ja sam operirala karcinom na slepom crevu a kao preventivu odsekli su i komad debelog creva,bio je drugi stadijum,odbila sam hemo i uzela ulje,e sad pitanje kolko ulja se uzima kao preventiva,dali vasa Mama uzima.hvala na odgovoru pozdravCitajuci internet dolazim u zakljucak da je dosta bolji nacin uzimanja ulja uz cepice. Ukoliko neko koristi ovaj metod, molim da odgovori: