Pozdrav,
Moze molim vas jedno pitanje. Mi se borimo s rakom prostate vec 2 godine. Za sad nam dobro ide, iako je PSA marker malp narastao. Jos uvijek je on u intervalu, ali od prvog mjeseca do jucer narasta je za 4, 75. Dakle 04.01. bio je 1,08, a jucer 5,83. Moram reci da je prvi bio 700 (20.06.2017.)
Onkologica je zadovoljna i nalazom krvi i scintigrafijom, a i markerom. Kaze da je odlicno i da u medicini brojke nisu uvijek mjerodavno. Mi smo jako zadovoljni, ali moram reci i malo zabrinuti kako ce biti na slijedecoj kontroli za 3 mjesrca.
Naravno od pocetka koristimo ulje, promjena prehrane, graviola, b17, aloa vera.... i mnogo toga sto vjerujem i vecina vas. U pocetku smo izbjegavali i voce, ali nekako smo mislila da fruktoza nije opasna, vec samo glukoza. Iako ima podvojenih stajalista. Moram priznati da je tata ove godine poceo jaako puno voca konzumirati za razliku od prije.
Molim vas, da li mi netko moze konkretno reci o vocu, da li je pozeljno ili nije? Mozda samo u manjim kolicinama? Da li fruktoza utjece na tumorne stanice?
Hvala puno svima