sad probah jedno ulje (odma izbacio iz usta i ista isprao) i pitam sto mu je ukus tako gadan a ono lik kaze pravio sa benzinom ????
pa legendice okle ti pade na pamet benzin ? veli pročita na vutra orgu !!!
alooo pa neki mozak ne napise medicinski benzin nego samo benzin i dodje neko istraumiran i frka mu i napravi sa benzinom sa pumpe !!!!!
kapirate li to vi ? kad je nekom frka ne prelistava taj forum tri dana iako bi trebao !
sve i da ga pravi sa medicinskim benzinom je opet sranje jer to nije benzin koji se koristi za liječenje nego pročiscen za čiscenje oko rana !
nije mala odgovornost baratati sa ovim informacijama jer su zivoti u pitanju !!!
pa majka mu stara ima li ko da gleda sto se pise i da išta zna o ulju ?
vidjeh lik pise daje se veli djeci na kockicu šećera par kapi benzina ?????
jel to doktor poslije vakcinacije preporučio ?
a lijepo su rekli holandjani poludjece ljudi od ovih haze sorti sa previse thc a.
ne kapirate da tonu ljudi čita sve ovo a da nisu reg i od frke i borbe za zivot naprave sranje jer naidju na glupost.
prvo ulje sam napravio "99 god čisto iz klinačke zajebancije da se ima nesto sto ubija po mozgu što jače
to nije bilo rso nego neka naša tripčina ali je bila dobra.
poslednjih 6-7 godina sam počeo da pomazem ljudima oko sebe nakon sto sam sebi pomogao,
pravilo se isključivo za nesretnike koji ma je zivot visio o koncu i pravio sam svaki put kao za sebe da pravim jer sam tako i naučio.
tu su ljudi dosta nezahvalni jer vazda dio familije nagovori na zracenaj i przenja tijela hemikalijama.
mada se i takvi slučajevi često izvuku ali sve zavisi od stanja organizma i šteta na istom.
ne liječi samo ulje nikad ! hrana je jako vazna kao i dodatne prirodne terapije (začinska terapija)
trenutno jedna lavica od zene kojoj pomazem je ubila 3 stepen glioblastom agresivnog tumora mozga
operacijom su joj uklonili jedan mali dio jer ne smiju ostetiti mozak jel, bila je kratko na tabletama hemije jer je sama govorila kako osjeca da je ubijaju,
njen muz moj prijatelj od davnina je postao jači doktor no ijedan sto ga sretoh (biljni doktor)
od 20 mm tumora na početku pa 13mm poslije 3 mjeseca, još 2mjeseca su prošla i jedva se vidi na MRu !
uzima preko gram ulja dnevno vec duze vrijeme.
e sada, to ulje sam napravio od komercijalne vutre sadjenje napolju jer ja odavno ne sadim niti imam vremena.
bila je kvalitetna i svjeza (vise vrsta sam uzeo) i nije tretirana hemijom (sve one tamne u vakumu su stare 2 3 god ili slabo osusene pa se vremenom upropaste)
trebalo se brzo napraviti jer je situacija bila ozbiljna i nema čekanja sadjenja i mozganja nego čini što možeš.
ulje ima 83,8% thc a i ispod 1 % CBDa jer komercijale su danas isključivo haze sorte koje se sade na otvorenom.
uglavnom ako zelite visok procenat THCa uvjek ce biti malo CBDa
takvom ulju se mora dodati tj uzimati zajedno sa CBD uljem i to čisto ne u nekim bočicama 2 3 5 ili 10 % sa nekim mixom.
CBD ulje dosta pomaze i pored ostalih benificija, smiruje uzbudjenost pacijenata od prevelike kolicine THCa jer ne vole svi vožnju formulom po glavi ko sto nas ima ovdje par, jel.
oralno se uzima samo kod bolesti želuca i pankreasa ! za sve ostalo se uzima u obliku analnih simpozitorijuma !!! za rak mozga na oba načina !!!
ulje sam pravio sa medicinskim ethanol alcoholom 96,6% koji je prirodno jedinjenje nastalo uz pomoć gljivica koje se hrane secerom ili skrobom !
suvi ostatak mu je toliko mizeran, 0,01% , tako da nema toga ko ga moze osjetit niti moze da šteti !
znači samo sam jedan primjer naveo dje je ulje od navedenih sirovina i otapala pomoglo nekom čije su šanse bile minimalne.
NARAVNO AKO ONAJ KO PRAVI ULJE ZNA ISTO DA PRAVI I DA URADI DEKARBOKSILACIJU KAKO TREBA !!!
BENZIN je derivat nafte (ono crno, gadno, masno, sto smrdi i extremno je toksično i ako vam se prospe na zemlju ne raste nista godinama) koji prodje trista rafinerija i čišćenja i aditiva i čuda da bio bio ono sto jeste i nije nikako prirodniji od etanola koji se dobije prirodnom reakcijom dva prirodna elementa ! ne treba čovjek da bude mnogo bistar da to ukapira ! mada vjerujem da bi i oni sa ograničenim intelektualnim sposobnostima vidjeli o čemu se radi jako brzo.
kapiram ja i Rosin i sve ostale metode i svaka čast ali recimo za rosin ako je nisi sam gajio iscijedićeš i sve pesticide i herbicide ako nisi uzeo provjerenu travu.
pripremom materije za extrakciju alkoholom se uklone sva ta sranja dok pod presu sve zajedeno izadje . pritom jako kratko traje grijanje i ne znam iskreno koliko THCA predje u THC. nisam se bavio time niti istrazivao.
pravite ulje samo od trave koja je rasla pod
jer ispod lampi duše nema..... jer daleko je
dakle bez šmekerskih tripova i napucanih priča ! ono sto ljudi kod nas mogu sami da urade za sebe i svoje je od komercijale i etanola !
ako je neka bas gadna mogu da urade vodeno prečiščavanje prije dooobrog susenja i svega ostalo sto ide.
jer ko ima vremena da sadi pa da čeka ako je bolest brza ? prvo ovo za spas pa onda nek zasade dok se ovo troši ako su u mogucnosti.
i nemojte da mislite da boja nesto mijenja mnogo jer ima prevaranata koji uklone crnu boju (a sa njom i neke dobre stvari) a i dalje imaju smeće.
u labaratoriju na test pa glava ne boli a rak da crkne !!!
p.s. vidjeh i neke grumuljice koje se pojavljuju ljudima kad rastope ulje
ne to nikako nije normalno niti dobro (samo zato sto vas vise ima taj problem ne znači da je ok ) jer u najboljem slucaju moze biti komadic sprzenog (ili sasušenog) ulja ili ostaci bio mase, a često budu ostaci ko zna čega jer dosta ljudi ne koristi samo prohrom i staklo u dodiru sa alc. pa se dese gluposti pri kuvanju. jer ako ste koristili prvo gazu pa filter nema sanse tolike grumuljice da se pojave od biomase. sve to ako nije za najgore bolesti i nema veze ali za ozbiljne bolesti to ne smije da se desi.
sa kortikostereoidima nikako ne koristiti a za ubrzan rad srca časa vode i nesto slano jer ulje spusta pritisak pa srce brze radi a onda se ljudi jos vise istripuju pa se jos vise uzbude.
sa srecom i uzdravlje svima koji se liječe !
i molim vas da benzin sipate samo u auto !