brate sizifus ne pomazeš mu tako vjeruj mi jer pojedinosti nisu cio proces nego treba malo to bolje da istrazi i pričita jer je previse faktora koji utiču na nečije zdravlje.
po njegovom pitanju vidiš da nije skapirao sve i da samo nabada činjenice. jer ako mu treba neko da mu kaze jel od suvih ili svjezih cvjetova pa brate mili nije pročitao ni prvi post ove teme.
AlCapone22
ajde ti nama reci za sta tebi treba to ulje ? koji zdravstveni problem je u pitanju ?
uglavnom ljudi koji imaju problema sa zdravljem ili njegovi najblizi, doobro sve isčita i pročita jer ne zeli da ugrozi sebe ili bliznjeg svog a tebe bas ne kapiram nikako jer evo par dana si tu i hoces ulje a ne znas osnovno, nadam se da si skapirao da se pravi od kanabisa a ne brokolija.
nije nikakav problem da ti se objasni sve ako imas neke nedoumice ali budi ljubazan da znas osnovno i sta zelis jer nema potreba da se pisu stalno iste stvari koje su na početku teme,pozz.
Blendameer
ja mislim da te ta stokica od doktorke samo plasi jer je nemoguce da se sa pravim uljem stanje pogorša nikako, počni punu terapiju poslije operacije ne znam sto bi ti drugo reka. inače svakom doktoru koji mi kaze nma znanstvenih dokaza da pomaze (ima ih naravno ) samo kazi pa nema ni kemo ni cito jer im na ambalaži pise da su kancerogene supstance. i toliko te otruju sa tim sranjima da se mora poslije par god vratiti neko sranje ako se nisi bas pazio i očistio od tih hemija
1000 e za 100gr je sigurno neko indor smece koje ti ne bi preporučio za ulje, kupi box i stavi neke provjerene sorte jer nemas bas iskustva i ne brini se koje je sjeme samo gledaj da bude barem 80 procenata indika, a ove dziju dzicu sorte zvučnih imena su samo za napaljene klince da se tripuju koja je kakva jača kao bolja a to je sve smijesno jer se stalno vrti ista genetika samo odvajaju željene profile koji su dobri za komercijalu.
medicinska trava ne postoji ne opterecuj se, uglavnom medicinsku zovu gajenu pod lampama i kao u pravim uslovima a nema sunca pa je to samo hasanje izmeta ako mene pitaš- iz staklenika je puno puno bolja !
kao da ti prodajem medicinsku metvicu/mentu/nanu jer sam je gajio pod lampama pa je bolja od ove sa divlje livade
e sada kad je ti odradiš u svojoj kuci u velikoj saksiji i ne koristis tešku hemiju od djubriva i isperes na vrijeme to je vec puno bolje od ulične trave.
pokusaj da nadjes neku ulicnu ali da nije pod lampama nego outdoor i od nje napravi ulje nakon sto je prečistiš vodom.
ulje od 400 do 600 na ulici moze biti svašta ali ako ne poznaješ covjeka koji ga pravi i njegov duševni sklop nego kupujes 3 ruku onda je bas mačka u dzaku,
uvjek imas lab u sloveniji dje pošaljes uzorak pa vidis da li valja ili ne.
sretno u liječenju.
p.s. to sto te oprala vutra kad si je probao pa srce lupalo ti je samo zbog naglog pada pritiska i nista više
popijes veliku času vode sa malo krupne morske soli i to prestane, a paranoja dolazi jer svi se smrti bojimo a misliš jaaaaooooo nadrogirao sam se i sad sam gotov
a dokazano je da je kofein veci trip za mozak od vutre pa ga ljudi piju svaki dan i sve ok
kako jednom rece jedan moj drugar u jednoj raspravi : ....baš bi volio da upoznam nekog ko je umro od vutre