Bok!
Mojoj mački na temelkj simptoma dojagnosticiran je tumor na mozgu prije 14 mjeseci (nismo radili CT zato što bi za to morala biti sedirana, a bilo nas je strah da bi to moglo pogoršati smptome s obzirom na to da se radi o neurološkom simptomima i starijoj dobi). Tada sam se odlučila pokušati sa RSO. Ulje sam nabavila iz Slovenije, osobno sam ga probala, te imala prilike vidjeti čuda koja je na njoj napravio. Trebalo joj je vremena da se na ulje navikne, ali već nakon tjedan dana počeli su pozitivni pomaci. Iako joj se vid nije vratio, gotovo se prestala vrtiti u lijevo, počela je opet koristiti pri čišćenju desnu šapu, mogla je opet okretati glavu u desno, podignuti pogled gore i nasloniti glavu, počela je lijepo spavati i biti mirnija, opet je počela ići u svoj wc (prije toga kakala je i pišala gdje bi stigla) te je opet počela presti (što vjerujem da prije toga fizički nije bila u mogućnosti). Jedini problem bio je taj da je od veće doze (koja je za nju najviše napravila) počela patiti jetra i drastično se smanjio apetit, no to smo riješili Silimarinom te su apetit i jetrebe pretrage nakon toga uredne, ge
Pogledajte prilog 282514sa ciljem da se ugrije kako bi ga mogli izvući na špricu. Ulja je bilo jako malo te je bilo iznimno gusto. Izvadili smo lonac iz kuhala i stavili ga iznad posude sa toplom vodom te smo na taj način uspjeli veći dio izvući van, no sada se ono nalazi u zdjelici i pre gusto je da bi ga izvukla na špricu, čak i kada zdjelicu stavim iznad tople vode, jednostavno je pre gusto.
Moje pitanje je dali da ga ostavim tako i jednostavno uzimam čačkalicom ili postoji način da ga razrijedim dovoljno da može ići u špricu? Čitala sam malo i spominje se varijanta maslinovo ulje + grijač za kavu, dal bi to bilo ok?
Ispričavam se ako već negdje postoji odgovor na slično pitanje, nažalost ne stignem iščitat cijelu temu...
Unaprijd hvala na odgovoru i srdačan pozdrav!