Ako bi mi netko mogao dat savjet u vezi izrade ulja,par stvari ima gdje malo zapinje..
1: koliko je važna dekarbolizacija jer vidim da Rick ne radi istu?
2: kada tocno dodat par kapi vode?
3: u kojem tocno trenutku trebam maknut ulje iz Rice c., I pocet isparavati na pari i da li je isto isparavati na pari ili samo mogu stavit u pećnicu da ispari?
4: radio sam 2 puta ulje, jednom mi je mislim pregorilo jer nisam imao Rice c., Već sam ga kuhao u Zepter loncu i nisam imao cim pratiti temperature, mislim da mi je tek na kraju otvorilo jer sam cijelo vrijeme kuhao na rubu vrenja i pri kraju kad sam trebao maknut i pocet isparavati valjda nisam na vrijeme maknuo s kuhala i u desetak sekundi tečnost je postala kruta i ljepljiva, to "ulje" je imalo blagi ucinak samo kad bi ga namazao po rizli i zapalio,djelovanje kao loši hašiš
5: da li je uopce moguće skuhati ulje bez Rice cockera? I zadnje
6: koja je razlika izmedju hash oila i ulja za ljecenje? Puno pitanja ali meni jako bitno, hvala unaprijed.
Edit: drugi put kad sam ga kuhao u istom loncu ,skinuo sam s kuhala kad je ostalo nekih 1cm tekućine i krenuo isparavati, ovo je bilo 4 puta bolje iako je materijal bio duplo lošiji nego prvi put,ali opet oralnim konzumiranjem nikakav učinak nisam osjetio vec samo ako bi zavaljao duhan u to i popušio, kao malo bolji šit.
Gdje grjesim? Rice cocker vjerujem da je odgovor