zrno pirinca dnevno
Zrno je malo...prouci malo temu..zimati svakodnevno preporucenu dozu?
Ja nebi radio pauzu nikada
zrno pirinca dnevno
Zrno je malo...prouci malo temu..zimati svakodnevno preporucenu dozu?
Zrno je malo...prouci malo temu..
Zrno je malo...prouci malo temu..
Morao sam da "skinem" suprugu sa ulja i to sa 1gr(uzimala oko 10-12 dana) na NULA!!!
Molio bih,ko se razumije i ima iskustva,kakve nus pojave mogu ocekivati...koliko dugo ce joj trebati da ulje "izadje" iz oranizma i da li ima neki brzi nacin da se ocisti od ulja.
Hvala svima unaprijed.
Ovo šta tebi pravi probleme je rso ulje. Ne mislim, da je loše kvalitete, nego je od takvih hibrida, koji spuštaju tlak, ako sam te pravilno kužio. Operisali tumor. Sada joj dajete zrno pirniča dnevno. To je puno premalo. Ako ne znate, da li utjeca to ulje na rak vaše majke, da joj je ulje tumor smanjivao, tada mora uzimati taj mjesec po operaciji ( kada se tijelo oporavi od operacije ) barem mjesec do dva pune doze po Rick Simpson protokolu. To znači 15ml ulja u jednom mjesecu.Treba li praviti pauzu? Neko kaze treba neko ne.Zamina me misljenje ljudi s foruma.Radi se o dozi zrno pirinca dnevno,ulazimo u 4.mesec... operisan je tumor na plucima,pa se vodimo time da ga nema i kontrolna snimanja pokazuju da je sve ok.Dal'praviti odredjenu pauzu ili uzimati svakodnevno preporucenu dozu?
Povracanje, proljev, treskavica, toplo-hladno, nemir....i tako minimalno 12 sati i vise dok se ne smiri. Daj joj cim osjeti da krece promjena Normabel od 10 mg. To ce je donekle umriti.Morao sam da "skinem" suprugu sa ulja i to sa 1gr(uzimala oko 10-12 dana) na NULA!!!
Molio bih,ko se razumije i ima iskustva,kakve nus pojave mogu ocekivati...koliko dugo ce joj trebati da ulje "izadje" iz oranizma i da li ima neki brzi nacin da se ocisti od ulja.
Hvala svima unaprijed.
Hvala @CilI, idemo lagano na 2g mpa se javim s updateom! Svima sretno i držite se!Ako je rak u povlačenju, nastavite tako, kako do sada. Gde jesu metastaze nema važnosti.
Kod vas bi trebao uzimati 2g - 3g dnevno, zbog tretmana onkologije. Kemo i zračenje.
Dragi ljudi,
evo javljam se nakon male pauze od pisanja sa novim updateom. Otac, kancer debelog crijeva, meta na jetri. Na ulju od starta još prije kemoterapije. Prima avastin i u tabletama kemoterapiju. Dva CT-a pokazala da je bolest u povlačenju - metastaze i primarni kancer, smanjilo se sve za više od 50%. Međutim, u međuvremenu su markeri bili povišeni, urađena scintigrafija kostiju, ima nažalost metastaze i na kostima - na kičmi i na rebrima. Za dva dana ide na zračenje. Da li neko ima iskustva sa meta na kostima i iskustvo kako ulje djeluje na iste? Ima sigurno 3 mjeseca kako je na max dozi od 1gr. Neko savjet/sugestiju kako da nastavimo?
Unaprijed hvala i pozdrav