mogu vam reći kako sam prošao preko 60 testiranja bez da sam jednom pao a princip je jednostavan.
Vutra se zadrzava u masnom tkivu tj. njezini metaboliti. ostaje u sistemu dugo ovisi koliko covjek dimi naravno
u mojem slučaju predugo da bi se uživalo u pauzi zato.
Piješ vodu ne da ti pozli ali blizu i polagano ,zatim pišaš dok ne pišaš prozirno i često te tjera , a dva sata prije pojedeš puno pekmeza (blizu polovice) koji sadrži pektin ovaj kupovni piše u sastojcima.
Spreman si za pišat.
Ovisi oce li te zezat za prozirnost al i onda da pisas odmah poslije toga bit ces ok.
Kad pišaš prvi kratki mlaz usmjeriš u wc , pa ako imas dobru kontrolu da ne pošpricaš puniš čašu sa ostatkom.
nisam siguran kako tocno funkcionira ali mene nijednom nije iznevjerilo ako se dobro napravi.
paziti da ne popiješ previše vode može bit smrtno opasno , uzet si vremena i ako se osječaš omamljeno odma prestat jer si popio previše.
bitno je pišat svježu prozirnu mokraću. može bit i sok od jabuke uz vodu il slično.
s ovom metodom prošao sam test u vedrom stanju tako da se isplati probat. ne mogu garantirat da ce radit za vas ovo je samo za edukacijske svrhe.
(mislim da pektin tjera metabolite ne preko urinalnog kanala vec probavnog na nekoliko sati i dobro ga je pojest na prazan želudac 1.5 - 2 sata prije testa)