Bez obzira sto je to 99,9% cisto srebro ne moze se to upotrijebit za pravljenje koloidnog srebra, to je tekuce srebro za elektroniku i upotrebljava se za krpanje napuklih vodova ili povezivanje istih te jos dr. stvari... :cool44:mar1o je napisao(la):Možda glupo pitanje ali može li se ovo upotrijebiti pošto joj je sastav 99.9% Pure Silver?
Dobijes uvijek srebrnu vodu i to sa svakim ispravljacem i svakom vodom ali ja stalno naglasavam, sta se dobije to je jako upitno... ?!! :icon_eek:mičurin je napisao(la):Kako onda meni uspjeva sa 600mA? Ispravljač od nekog starog moba sa regulacijom na 9V. Tako sam radio dok nisam kupio TDS metar...
Postoje tablice o proizvodnji i svim parametrima ali to toliko odstupa od stvarnosti da bolje ni ne trazis te tablice...THC_power je napisao(la):Hvala na odgovoru
Ja sam svakako pocetnik u tome i tu sam postavio pitanje u svrhu informiranja.
Kakav bi izvor struje trebao za to? Sve sto gledam je omjer struje i napona slican, ne znam sto je sa baterijama i koliko one imaju ampera ?
Najveci problem mi je sto nemam taj uređaj za mjerenje, pa ne znam kako bih.
Dali postoji neki izracun gdje bi uvrstio povrsinu zice, vrijeme, napon, struju i kolicinu vode? Nekako gledam za kolicinu vode nitko ne piše, svi koriste elektrode od svakojakih stvari, a samim time i drukcijeg presjeka.
Gdje ima kupiti tu vodu, ja sam koristio najobicniju sa pumpe jer nije bilo druge.
Hvala
POštujem kad se nešto radi kako treba i uopće ne sumnjam u ovo što si napisao,samo sam naveo da meni već godinama uspjeva na taj način i da dobivam fem sjemenke!A sad kako se zove ta tekućina nemam pojma?!?!? Iskreno,ne opterećujem se time,jer je moja misija da napravim fem sjemenke izvršena i trenutno imam bar 20-tak sjemenki u zrenjuExtra je napisao(la):Dobijes uvijek srebrnu vodu i to sa svakim ispravljacem i svakom vodom ali ja stalno naglasavam, sta se dobije to je jako upitno... ?!! :icon_eek:
Koliko PPM-a dobijes i za koliko vremena s tim ispravljacem od 600mA/9v ?
Meni uredjaj bude ukljucen skoro cijela 2 dana (cca 40h) da bi napravio 7-8 ppm a puna 3 dana pa i vise sto ovisi i o temperaturi vode, da bude 13-15 ppm koju koristim za vanjsku namjenu sa rasprsivacem-pumpicom.
Svaka kvaliteta zahtjeva i vrijeme proizvodnje a ne ono brzinski sto ljudi pricaju da naprave za 2-3 sata i manje, pa to mi je presmijesno i ne zelim uopce oko toga raspravljat i vise komentira... hno:
Dobro istina je da ja to gledam na kvalitetu i za ljudsku upotrebu mozda i ono "ofrlje" brzinski napravljeno funkcionira na biljkama, nisam probao direktan ucinak na njima za FEM sjeme pa necu ni ulazit dalje u raspravu...
Ovo sve sto sam dosad komentiro govorim iz vlastitog iskustva, znaci ne da sam negdje procito i nekom povjerovao...
Pozdrav ekipi !! :icon_wink:
lejton je napisao(la):Znači da bi dobia feminizirano sjeme, uzmem klona od ženske biljke, njega prskam koloidnim srebrom, skupim pelud i oprašim par cvitova od majke?
Jer pročita san maloprije da sjeme od hermija koji je oplodia sam sebe nije feminizirano, po nekakvoj logici onda ne bi bilo feminizirano ni sjeme s majke oprašeno tim klonom s obzirom da je klon ima iste gene ka i majka, ili sam u krivu?