Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ovo je sada već umjetnički photo session....hehehe
Nego gdje si ruji načupao te fan listove...što si škrt,uberi onih zašećerenih malo sa vrhova neka se nagleda prave stvari hahahah
A malo da utreniram i ruku, ... jučer skinut 1 Blue Mammoth.
Ošišan i obješen u box poviš reflektora Jedino mjesto koje je toplo i prozračno u ove kišne dane.
Dok sam ja to laganice trimao,primjetih na 3,4 heda nekakvu smolu.Točnije kapi zlatno-žute boje. Viđao sam nešto slično po forumu,al' ne upratih odgovor ... šta je to.
Zapalio sam testni hedić ove iste biljke,fino me radilo,slušalice na ušima... gledam u te zlatne kapi. Pa si mislim,da je kakica od neke muvetine,nije ... jer nemam gamadi nikakve u boxu.Bar nisam primjetio.Šta je onda ?
Dodirnim prstom kap,gusta,ljepljiva,nešto slično kao med
Mammuth fino radi ... prst u kap i na jezik
Hehe,fino slatko,pravo dobro. E sad,šta je to ... nemam pojma
No,šta je da je ... prvi Blue Mammoth na sušenju. Ostali će ići dole za 7 dana + koji dan još,ovisno kako budem imao vremena za trimanje.
Ovaj je skinut 81 dan od izlaska iz zemlje. Fan listovi bačeni a sitno lišće sa hedova ostavljeno,pa kad se skupi od svega + malo popcorn hedova ... napravit ću malo kolača.
Noćas u pola noći 7°C. Danima hladno i kišovito,nemože biti dobro nikako Bagrem cvate,Džek cvate,pčele ne lete
Džeki se smrzava,poljubičastio je od zimčuge
Skinio sam 10-tak vrhova koji su strunuli ili su počeli ta trunu
Ako sunce ne ugrije ovih dana,morat ću ga skinuti... pa ćemo ga zajedno sa trimom u kolače. Još 10-tak dana ovakvog vremena ima da istruni sav.Jedan mali vrh sam otkinuo i stavio na reflektor da se malo prosuši ... sad ću ga na ovo rano jutro isprobati
Baš da vidim,ima li išta snage u njemu Dal' ima smisla to stavljati u maslac.
Pistila nema,tj...gdje koja.Jedva vidljiva
Danas 88 dan,skinuta još 2.
Hedovi su tvrdi,nabijeni,lijepo obojani,lišće prepuno trihinomima,žao mi ga bilo štucovat Srce mi se cepalo kad sam ih rezuck'o. No ,ima finog trima.
Evo slika par od današnja 2 junaka
Užitak u trimanju je upotpunilo malo skinutog sa škarica
Ostao je još jedan
Dan 89 Da zaokružimo priču o Blue Mammothima.Danas skinut 4-ti.
Isto je ko' bombona
Evo par slikica
To bi bilo to,što se tiče Blue Mammotha.
Zapalim joint od prvog skinutog.Nakon par dana sušenja u box-u,stavljen je u teglu staklenu.Rad nije nešto prejak,no ... zadovoljan sam jako.Biti će to jako dobro kad malo odstoji.
Dnevnik se nastavlja dalje sa 3 stanara u boxu. Ostaju Jack Hereri i White Widow. Jackovima je lišće požutilo jako Zrenu napopreko a nisu se još zdebljali pravo.
Udovica,ona se još drži ...što se tiče zelenila. Treba joj još vremena.
Od danas tajmer prebačan na 12-12.
Dosta im je full sunčanih dana
Prži ga sunce ovih dana a dok ga prži...neka živi.Sa zapada kažu ide kiša... pa ako kojim slučajem zareda opet par dana kišnih ...onda ću vidjeti šta sa njim.
Ovo je drugi dnevnik na forumu koji sam tako detaljno procitao i uzivao u svakoj rijeci(prvi je od MM split).Uglavnom vidi se da znas posao i uzivas u tome.
Svaka ti cast,od takvih kao ti se uci growati.
Sretno!(jos iznad svega automatici,ma ne moze bolje)
To je to.Evo a osvanilo oblačno
Dovoljno da mi promjena tlaka potrga križa. Dal' Voltaren ili pokušati sa Blue Mammuthom,hmmm
No dobro,ajmo Venlo na update. Šta si zabrijao
Blue Mammot ima fini rad ovoga nedjeljnog jutra
Biljke ni ne gledam više toliko.Dosadile su mi
Svaki 3-ći dan po 3 litre vode sa gnojivom.Šopam ih kao guske
Jack Herer auto (1) Jack Herer auto (2)
White Widow
Kad sve zbrojim i oduzmem,idemo preko 100 dana sa ovim automaticima
A u teglama je stanje ovakvo .Pazim na vlagu malootvaram,zatvaram,malo je bilo i u škaniclu
Hedovi se stvrdnjavaju pomalo.Neki u već tvrdi u oriđiđi obliku.Neki bi to trebali postati.
Šalu nastranu Idemo dalje. Dnevnik se približava lagano kraju
Dan je 97.
Jack Herer auto,brđanin
Nakon problema koje sam mu priuštio u njegovom odrastanju,nije mogao ni završiti drugačije Dal' od stresa ili od nestresa ,pohermio je i bačen van. Napravio bih od njega čudovište da sam imao muda pa ga ostaviti na sred dvorišta,pod kontrolom
Ovako je završio u šumi.Dobro je preživio presađivanje.Krenio je odlično.Poskidao sam još banana i onda je došlo loše vrijeme.Hladnoća i kiša danima. Krenila je pljesanj. U prvom navratu sam poskidao 10-tak načetih hedića. Jučer sam ga ponovo posjetio,nadajući se da je pljesanj stala... a i pržilo ga je sunce zadnjih dana.
Pošto slike govore više od tisuću riječi ...
I tako je Jack Brđanin napustio svoje zadnje prebivalište.
Jako je nastradao
Ostalo je na njemu nešto nezahvaćenih dijelova,šteta baciti. Biti će dobro u kolačima.
Jedna briga manje
Rolaj,legalizirajSteta zbog lošeg vremena,ali još stigneš na njegovo mjesto posadit mu sestru da ti ne bude uskoro dosadnoInače svaka čast velemajstore.