Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
72 dan sporom Jacku, od proslog zaljevanja malo pojacao bloom za 1/4 doze i ubacio fosfor, ko da napreduje po malo tjera nove listice po vrhovima, mozd bude nes za jos jedno sto dana
A ko ce mu znati, zadnji je u planu prije jesenske sezone pa imam strpljenja, valjda bude nest. Na jesen samo teske indicetine, nis sativa ruderalis usporeni su. Hvala na podrsci @cerak1000
Moje skromno misljenje posto sam mladi grower lampa je preblizu biljka je zdrava koliko vidim mada przi lampa ja bih to flusho jednom i kad se osusi full doza klope probaj brate nije ni prvi ni posljednji grow ako bog da sretno ti zelim i probaj sve dumaj po netu
@pikadile984 ma kak bi rekli stari strpljen spasen, vidim da biljoz ima potencijala pa ga guram do zadnje ima da se on jos napuni a dobro prihvaca i jace doze hrane bez znakova pregnojavanja pa ga picim, a i wej mu mozda nasipam treba probati hahahahahah tj. zena ga stavlja u palacinke s njim budu vrhunske probaj pa javi .Ajmoooooo