Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ma da,hehe ... krećemo pomalo van.
2-3 dana evo već grije fino.Ne mora se ni vatra ložiti,ako se probudiš oko 9
A vani,vani je ludilo počelo.Ptice,pčele,tratinčice,maslačak,lišće kreće na drveću prav,outdoorci polako dobivaju pravi pogled na svoje sajtove.
Koja krošnja će smetati,koje raslinje treba topirati,gdje su dobre koprive ?
Iskoristih ovaj vikend pa sam se provozao do svog druga da zapalimo ''jednu proljetnu''.
Može pljugica, ,naravno da može,motaj druže
I tako,malo pomalo,obasjani došlo vrijeme da se krene kući.
13 dana poslije
Sunce danas,fino toplo,vjetrovito,savršeno...
Zlatna buba na mirišljavom jorgovanu se sunča ,Venlo ju gleda,pa što da se ne zabilježi malo ovaj današnji dan.Pade mi na pamet,kako bubama izgleda to sve iz njihove perspektive Mora da je predobro,hehe
Uglavnom,zrak predobro miriše po raznome cvijeću po tlu.
Dunje su procvjetale,blago pčelama u ovome raju
Nabrao sam ženi malo jorgovana (koji papučar,a ) Pa bi red da okinem jednu fotku i za
@VenloNL drugar,kad sam ih ugledao,izasao saam da ih uslikam,pomisao mi je bila odmah na tebe... ti volis ove slikice... inace nacionalni park,dva km od ovog naselja i da,slikao sam sa fona,nije nesto slika...
Ajmeeeeee sta je lipooooo uzivoooooo!!!!!!!
Tičice pivaju zadnji pjev prije noći ,javi se sova , proleti sokolic,mir,
Neznan oce se lipo vidit šteta sta van nemogu dočarati ,divota
Beloglavi sup,jos u srednjem veku nazvan "kraljevska ptica" odavno je redak i vrlo ugrozen cuvar reda u prirodi. Iako ovoj neobicnoj zivotinji najveca opasnost preti od coveka. On mu je u Srbiji pritekao u pomoc zadovoljstvo mi je bilo juce voziti se u camcu i ugledat ove kraljeve ovo je najblize sto sam mogao uslikat...