Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ja i mališa oči u oči na 3 metra. Iznenadilo me kako nije pobjegao. Riječ je o lisici, prilično mladoj čini mi se. Sorry za lošiju sliku imao sam samo mob da slikam
Gotovo je ljeto.Mijenjaju se boje vani.Baš je nekako sve šareno
Ovih dana čujem na ulici,sa jedne lipe otpada lišće...
Pa sam se prošetao malo :icon_mrgreen:
-5
°C | °F
Oborine: 0%
Vlaga: 49%
Vjetar: 6 km/h
Uglavnom,otoplilo je u odnosu na jutros No,večeras stiže ladnoća.Kažu ispod -15°C.
Valja nahajcati pećicu,popaliti lampice na boru,ima dima a ima i par konzervi Bavarie u frižideru.Vani da ju držim,bila bi prehladna
A jučer,...eh da jučer.Jučer malo iza podne,topla soba,gledam kroz pendžer,vani sunce žeže,prosto mami u šetnju.
Obučem se toplo,u pederušu osnovne rekvizite potrpam i uzbrdo,nas dvoje,neznaš tko više voli zujat Površina svjetluca,baš fino za gledati.Ali ako nemaš sunčane,ima da odljepiš od stiskanja kapaka
Uglavnom,otvorih pederušu,povadih rekvizite ... pa rek'o da okinem par slika.Minus temperatura je,al' je i sunčano pravo.
Pravi melem za oči u crno,sivo-bijeloj kombinaciji,dođoše mi ove košnice pa mi pade napamet,zašto ti nebi Vutra Djed Mraze zapalio jedan joint.Kristali na tlu svjetlucaju,košnice su lijepe boje,pas je tu negdje,zuji ...vrijeme je i da i ti zazujiš
Friški ladni zrak,sunce,snijeg,bzzzzzzzzzzzzzzz,...mada je više bilo brrrrrrrrrrrrrr Djed Mraze,jel' smijem ja malo ovu prelijepu površinu malo unerditi ?
Samo zuji bebo Itako,malo pomalo,nizbrdo,kroz snijeg,u toplinu doma svoga ... bjež'