Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bilo se na krstarenju Jadranom tjedan dana, charter jedrilicom, po uvalama i malim lukama. Punat-Rab-Novalja-Škrda-Maun-Olib-Silba-Škarda-Ilovik-Punta Križa-Krk.
Nevjerovatno iskustvo, buđenja u rajskim uvalama, pljuga usred pučine, najčišće more, konzerve, karta u rukama i vjetar u leđa. Magično nešto, fantastičan osjećaj, veći dio smo odjedrili a na kraju smo i bili prisiljeni jedriti. Taman je počelo dizat olujno jugo a mi smo se zaputili prema posljednjem otoku, taman je počeo padati mrak kad je odjednom motor stao. Ne želi upaliti. Usred ničeg. Jaka panika, ali pribrali smo se i digli oba jedra pa u orcu. Naginjanje tu večer je bilo u prosjeku oko 20 stupnjeva, uz jako valjanje valova, polijevanja preko pramca. 4 i pol sata jedrenja po mrakači nakon samo sat vremena motornog pogona (odmora od cijelodnevnog jedrenja). Neugodno ali adrenalinsko iskustvo. Uspili smo stić živi Ljudi, jaka preporuka, Jadran istražite, tu vam je ispred nosa. Ali aute pustite doma
Sljedeći put se nadam dugom otoku pa dole skroz koliko vjetar dadne
Evo neki od prizora, nažalost ne mogu više od ovog pokazati.
Neke hridine iznad Silbe Zalazak u Olibu, to je mali naseljeni otok gdje se voze samo autići za golf.
Dobro jutro u Škrdi
Olujno jugo u pripremi, sat i pol prije nesretnog događaja.
Gledao sam na maun svaki dan ove godine na godišnjem Ja se već zabrinuo gdje nam je @ZdravaTrava nestao,a kad ono on ladio jajca krstareći jadranom! Izgleda...jezik do poda,pogotovo predzadnja slika.
Morat ćemo osnovat neki jedriličarski klub vidim ja.
Vutra.org ocean race
Evo je, ljepotica. Još joj samo ime fali
Al šalu na stranu, vutra ne ide uz jedrenje, i ovako je napeto. To se psuje djedovinu za dobro jutro hehe, al ne smiješ se ljutit. To je zato što nešto nisi napravio kako treba i time ugrozio cijelu posadu ili barem dobar smjer izgubio.
Kaže no joke da mu je to omiljena ruta a smells se nekidan slikao na nekoj plaži u novalji. Ko zna, možda smo se baš nas troje sreli tamo u nekom trenutku.
Da da, jedrenje je zajeban hobi a boga mi i skup. Taj dio na potezu od Raba pa skroz dole do kornatskog otočja stvarno je predivan za takve izlete.
Evo jedan pogled na Škrdu
Jesen stigla,a uz jesen odmor tako da se koristi maksimalno,setnja na sve strane... u pocetku se setalo pored reke,da se malo upozna mesto gde se nalazim... i slucajno naletim na pa pomisli moram slikat da vidi frend @PowerSeed peace bro...
A onda malo dalje moralo se malo odmorit,a u tome se treba i nesto pripalit,a naletim na 100 nogu frendicu...nastavio sam setnju,a onda sam ugledao neprijatelja #1setnja se nastavila uz planinsku reku peace rodjaci
A ne mogu ovde slike,ima tema za ribolov... a i tamo mslm da samo ja kacim slikem.. a o mleku u kulinarstvo sa vutrom ima... a brate jos bridim od jucerasnje Morave
Ne pluta,vec neki ribolovac je svezao tu i lovi soma primetili ste. A da svinja je,kaze uginula mu i on je koristi da privuce soma... ako se bolje pogleda vidi se kako je svezao... zalostno al istinito...