šta se tiče tih smežuranih listova nebi pridava tome nikakvu veliku pažnju...meni je svaki grow koji sam radija prije bila bar jedna sa smezuranim prvim donjim parom listova i na kraju su sve bile ok....tako da ne brini
o čemu ti ? Pa kalifornijske gliste se koriste za kompostiranje vrpe....nikako da ih se baci u tegle di je zrela biljka i pogotovo u tegle od par litara ili 10-ak litara....pa poile bi mu sve moguce korjenje ...a usporedbe radi lespectre meni je biljcica jedna u čaši od litre u 10 danu vegetacije i ispunila ju je totalno....metalmaniac je napisao(la):stavi kalifornijske gliste u tegle da ti prorahljuju zemlju, da korijen ima više zraka...
Nije viruj mi ...pa biljke su mu stare koliko 15-20 dana ako sma dobro skuzija a imaju 0-75 litrene posude? a zaliva ih svakim danom sa 1 litrom vode jer su pod 400 w hps koja i sa CT izvalci vlagu....pojele su sve sta im je bilo hranjivo i sad pocinju crpiti hranu iz listova....to je toborn_to_be_green je napisao(la):Ja mislim i da previse zalijevas. Svaki dan skoro litra vode. Po mojem je to previse. Ja zalijevam svaka 3 dana s litrom vode na 3,5L teglu.
born_to_be_green je napisao(la):U prijasnjim postovima si napisao da ti je temperatura u normalnim granicama, kolko je to? Zanima je jer ja mislim radit neki novi box koji bi imao slicni ispusni vent i skoro pa identican cool tube. Dosta ti je jedan vent za cool tube?