- 28.11.2018
- 1.170
- 3.916
- 188
Hvala ti, a i ja sam skeptik šta se toga tiče.... Tako ću i ja onda nabaviti termo stat prije nje da stane kad treba i nadam se da neće bit problemaImam ja sličnu takvu i radi posao. Samo sam je spojio na digitalni termostat pošto termostat na njoj ne funkcionira baš najbolje, a bojim se i vatre pošto tim jeftinim grijalicama ne vjerujem baš. Imao sam davno slučaj sa kaloliferom koji je ostao raditi mada je termostat na njemu bio naštiman na pola, u boxu bilo 40° a on još radi .
Od tad mi nikakve grijalice ne idu u box bez da su uključene u neki precizni termostat.
Black roots, o može može ako si šeprtlja ko ja , slučajno sam potegao sondu od tog preciznog termostata i izvukao je van iz boxa, naravno nisam ni primjetio, vratio se nakon dva dana, znači dva dana je kalorifer radio bez prestanka, možeš zamislit na šta sam naišao Uvijek provjeri gdje ti je sonda kad odlazišOd tad mi nikakve grijalice ne idu u box bez da su uključene u neki precizni termostat.
huh, imaš na aliexpressu za par dolara kakve hoćeš sa free shippingomImam ja ovakvu i mislio sam je ubaciti u box koji mi je u negrijanoj prostoriji
Pogledajte prilog 369069
Gledao sam da uzmem grijac za reptile ali ga ne mogu naci nigdje, a da ga narucujem ne isplati se (shiping dodje po 60$).
Ako bi on sam bio dovoljan za grijanje vidio bi da sklepam podno grijanje sa termostatom i zavrsim sa tim.
Jos jedno pitanje. Da li igra veliku ulogu ako je dnevna temperatura ista kao i nocna?
Posto ako ovu grijalicu spojim na tajmer sa panelom nece se upali kad prodje vrijeme mraka ..
Ja sam probao ,ali nikako u boxu!? Prvi razlog je taj što mora biti uštekana u utičnicu(probao u produžni neće da radi).sa ovim u boxu!?