Može se zdrava, dobra, i usput veoma ljepa biljoza izvući bez previše mixanja i kemijanja, ILI bacanja novaca na različite proizvođače, a pazi, stvar je u tome, na šta ti ciljaš i šta je tebi potrebno..
@420Florist
Svi spominju taj Plagron pa mi se čini da je to nešto posebno dobro... ili ga je samo lako nabaviti pa zato svi lupaju njega?
A pazi, ipak je to firma koja proizvodi substrate, đubriva već odavno, što naravno spada pod "mainstream" listom proizvođača đubriva, isto kao BioBizz, Hesi, Canna, i tako da je lakše kupiti/nabaviti takvo đubrivo jel.. kupio ti naprimjer starter paket od plagrona, hesija ili biobizza, u suštini te isto izađe (jedina je razlika, organsko i mineralno đubrivo,).. nema tu, bolje ili gore, ili nekih tajni, nekima paše canna, neki koriste hesi, a neki se vade na organik growera pa pucaju biobizz.. svako kako god želi i kako mu paše..
Što se tog praha tiče, imaš guanokalong produkte, silicijum flash i tkd, koje mixaš u zemlju ili radiš topdressing, i uz to npr ti treba 1, max 2 aditiva, đubrivo koje ja koristim u prahu je hakaphos soft u dwc-u, gdje me 1kg izađe 5-18 eura, a čitavu paletu GHE tečnog đubriva sa aditivima bi platio najmanje 100 eura, a ovamo dobijem iste rezultate.. dobro imam još par produkata tipa mykorhize/bakterije za hydro sisteme, ali sve u svemu prođem jeftinije nego kod GHE-a, ne kažem ja ništa loše, nit imam šta protiv tog proizvođača, ali recimo, jel mi treba 25 flaša đubriva, kada to sve mogu zamjenit sa jednim produktom? (mada imam i ja čitav ormar u garaži pun flaša od an-a, atamija, hesija, canne, plagrona i tkd..
) ..
Gnojis onako kako tebi pase i biljkama, ja imam jednog starog prijatelja, on sadi vutru u ovčijoj vuni, biljoze su monstrumi
By the way, ako ti se da prevodit na google translate sa njemačkog, ev ti pa malo čitaj..