Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Jedno pitanje za malo iskusnije forumas i growere,
posle presadjivanja klonova u velike potove dal momentalno poceti sa root complexom i tnt ili nema potrebe djubriti?
vege faza ce mi biti maximum 2 nedelje posle toga prebacujem na 12/12. Hvala svima unapred!
Pozdrav, ako moze jedno pitanje za nekoga iskusnijeg u vezi gnojiva i onih bio stimulatora, aktivatora, aditiva ili sta vec od General Hydroponics. Kao osnovno gnojivo imam dvokomponentno FloraDuo grow i bloom, za korijen u pocetku BioRoot, aktivator BioBloom, za kraj cvijetanja Ripen i za flush FloraKleen. Razmisljam da kupim jos i Diamond Nectar, po vama da li bi sa tim biljke bile jos bolje ili je uz sve ovo nepotrebno, jer po onoj njihovoj tablici se sve stavlja cak jos i onaj bio protect i mineral magic? Inace biljke su automatici u zemlji Canna terra profesional.
E i jos nesto me buni...U tablici, one oznake u boji koje su navedene pokraj svakog aditiva, na kojima je i naveden broj koji oznacava koliko ml treba staviti...(za bio root crvena oznaka sa brojem 2, a za bio bloom zelena sa br. 2). Npr. za bio root, oznaceno je da se daje prva 3 tjedna, ali da li to znaci da 2 ml ukupno u ta 3 tjedna, ili svaki taj tjedan po 2ml?
Ja samo znam, da se kod biobizza te boje odnose na njihovu zemlju, tj doziranje njihovog djubriva na light i allmix zemlji..
Sad ne znam dal i kod ovih se odnosi to na njihovu zemlju ako ju imaju...
P.S
Ja lično đubrim jednom tjedno u vegiju, a dok u bloomu svako 3 dana skroz minimalne doze, ali radi se o tome isto dal ti je zemlja nađubrena..
Ne mislim na gnojivo, to mi je jasno kada i kako...napisao sam imam zemlju Canna terra profesional koja ima gnojiva za 3-4 tjedna. Pitam za ove stimalatore/dodatke (Bio Roots, Bio Bloom, Diamond nectar, Mineral magic). Evo slike tablice, oznacio sam oznake na koje mislim: Jos jednom cu pokusati objasniti pitanje...Znaci, svaki taj organski aditiv ima pokraj u produzetku oznaku, sa svojom bojom i brojkom koja oznacava ml. Svaka boja (oznaka) je vertikalna sa gore navedenim tjednima rasta biljke. Iz tog se vidi u kojim tjednima je potrebno dodavati koji aditiv i koliko je potrebno ml/10l vode. Npr. za Bio roots je 2ml/10l vode u prva 3 tjedna, ali da li to znaci da 1. tjedan stavljam taj omjer od 2ml/10l, pa slijedeci tjedan opet 2ml/10l, i tako i treci tjedan isto 2ml/10l? Tj. mozda ce biti jasnije ovako, za bio roots proizvodac kaze 2 kapi na litru vode, znaci ja zaljevam svaki puta sa otprilike 2l vode pa u mom slucaju stavljam 4 kapi. Da li tako i prvi tjedan, i drugi, i treci...svaki puta po 4 kapi?
Sve stoji...samo sto ti imas puno siri izbor dok kod nas imas u HR dvije,tri vrste kokosa npr.U susjednoj Sloveniji imas 14 vrsta kokosa u jednom ducanu.Tako da vjerujem da je tako kod tebe.Ali...tko se zna snaci..snaci ce seTako je i sa gnojivima..
Nemam brate.. default.. biobizz, plagron, canna, heai.. ostalo neces pronaci.. kokos substrati isto pa nikako, ja sve sa neta narucivam.. ovo sam promo dovbio
Nije bas preporucljivo mesati bio biz i advance , imas i od advance za korenje piranha i jos dva u kombinaciji su bomba. Cal-mag se stavlja samo po potrebi ako vidis da treba ili jednom u grow i je dnom u bloom , b-52 pocinjes mislim od druge nedelje po 1ml/L uz AB. Neki ne idu sa ph perfect pa ih ubacivati zasebno.