Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
...ili odes na google ko ja i upises Substral i na prvom linku pise
Uvijeti uzgoja: Ovim se gnojivom biljke prihranjuju jedanput tjedno od veljače do listopada, odnosno dva puta mjesečno od studenog do siječnja. Doziranje: jedan zatvarač na jedan litar vode
Koristio sam to u outdooru, ne osjeti se..
Do sada sam koristio samo urin,ali kad bi usporedio
svoje rezultate s nekim tko je koristio Plantellu i tko ima slične uvjete kao ja ( ista zemlja, količina sunca )
mogu reći da sam dosta zadovoljan rezultatima..jbg džabe moje rijeći kad nemam slike...
I da u početku gnojenja je omjer 1/20, da se ne bi biljke spržile.
Ljudski urin sadrzi ureu. Urea je dusicni proizvod organizma(46%dusika). A znamo da je dusik(N) prakticki najbitniji za biljku u fazi vegetacije kuzis?
E zanima me nekaj....trazim po forumu pa nalazim kontradiktorne odgovore.
Slavol.... pise da se mora kombinirat sa nekim npk gnojivom, sto je i logicno posto to nije npk gnojivo. Ali naso sam na forumu da se ne smije mijesat(u istu mjesavinu) sa nekim gnojivom.
Moja pitanja su:
1. Dal mijesat slavol sa plantellom u istu mjesavinu ili ne, tj. da jedno zaljevanje dam slavol a drugo zaljevanje plantellu ili da sve smiksam u jedan mix?
2. Dal moze isto dupla doza slavola ili da se drzim uputa? Ili mozda 3x doza?
sa slavolom u outu nemoš pregnojit, ja sam ga baš forso u vege fazi a biljka izgleda ko da traži još, ja sam i peteroduple doze stavljo ali kad je narasla na nekih metar, plus sam biljku i folijarno svaki put opro dobrano
Nemoj miješat, jedanput slavol drugi put šta već stavljaš
Pozdrav ljudi. koristio sam bio bloom za cvetanje, nestalo je i sad me zanima koliko je pametno da se prebacim na HESI BLOOM COMPLEX ? (nisam u mogucnosti da dodjem do bio bloom-a)
i ovaj HESI BLOOM COMPLEX je bio djubrivo, koristio sam B.A.C. bloom stimulator, bio heaven i bio bloom, ostao bez blooma, pa me zanima sta bi moglo da ga zameni ???