Malo in depth priče, iako je akcenat na kalcijumu, dotakao se skoro svega, odličan podkast!
Od 14:20 postaje zabavno
Od 14:20 postaje zabavno
Znam da je stara tema ali zanimao me ovaj kristalon start 19-6-20 jer vec dugo pokusavam nac 19-4-23(istoimena grupa na fb)oznaceno je kao gnojivo za orhideje I gnojivo s tim NPK koriste od pocetka do kraja.Imam kristalon plod i cvijet al koristio sam ga kratko.Morat cu probat oba na jednoj biljciEvo prijatelji da i ja dodam malo svog iskustva sto se tice hranjenja. Probao sam prvo u indoru i kad mi se pokazalo jako dobro, prešao sam u aut i od tada stalno hranim sa tim gnojivom. Radi se o gnojivu Yara Kristalon Blue Label- start, NPK 19-6-20+MgO+micro za vrijeme vegetacije, a za vrijeme cvijetanja, također gnojivo Yara Kristalon White Label -plod i cvijet, NPK 15-5-30+3MgO+micro.Što se tiče tog gnojiva ja sam prezadovoljan njime, predoziranje sa time gnojivom je vrlo rijetko, takoreči nemoguče osim ako se stavi u velikim količinama(što se sporazumijeva), čak biljke traže duplu dozu koja im toliko paše da takoreči polude.Evo malo iskustva o iskušanom gnojivu koje bi svima cijeli autoput trebalo obaviti više nego na zadovoljavajuči način, budite mi pozdravljeni.