@Tamjan gledaj to ovako - isto kao što ti ne možeš živeti na suplementima bez hrane, ne može ni biljka iskoristiti i najbolje đubrivo na svetu ako nisi ostale parametre - koji su zapravo najbitniji - skockao, dakle CO2, temperatura, vlaga, svetlo.
Drugim rečima, sva đubriva su ti ista, više zavisi od toga kakav setup imaš, šta planiraš (auto ili foto, hidro (mada vidim ti ćeš zemlju, samo navodim primer)) - sve je to NPK, neka imaju bolji odnos i više mikronutrijenata, sa nekim tipa Biobizz ne možeš spaliti biljku sve i da hoćeš, sve je stvar ličnog afiniteta.
Vremenom ćeš naći svoje favorite koje tebi lično pašu, u odnosu na tvoj stil.
Bitna stvar : čitaj forum. Sve već piše. Teško da ti neko može dati odgovor na tako široko pitanje.
Moj ti je savet ovo gore - skockaj sve ostale parametre. Đubrivo samo po sebi ne garantuje uspešan grow, niti veliki yield
EDIT : a jebate ovo je drugi put da neko pita za outdoor a ja vidim indoor ahahaha my bad. Za mene outdoor ne postoji više već godinama
Elem, savet je tu još lakši : uprosti što više, napolju im manje treba u odnosu na indoor, ali jbg ja se - kako rekoh - odavno time ne bavim, a i tad je bila gerila, bacim seme, obiđem par puta i zalijem ako ima šta
ahahaha mislim da je tebi u ovom slučaju nužno zemlju odabrati kako treba. Dobar odnos NPK, ili idealno sam neki kompost da smućkaš, to nije teško
Peace