Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Malo više slika rasta genetike u nastavku
Najmanje biljčice auto rastafari manji je star 6 dana i od starta je u boxu na 11/13 režimu ispod marsice u punoj snazi 300w u 6,5l zemlje
Druga biljčica je stara 8 dana i vrijeme provodi u boxu sa klonovima ispod 60ak wata e27 sijalica na 18/6 režimu
Biljka na početku cvjetanja Royal poison #9 91 dan života i 15-ti dan od pokazivanja pistila,pistile baca bijele i tamno smeđe dugo nisam vidio takvu boju i cvjetovi mi izgledaju čudno
Najveća biljka u boksu Royal poison #4 93 dan života 31 dan od pokazivanja pistila .definitivno ide u sljedeću generaciju samo će mo jos vidjeti kao majka ili otac
Royal poison #6 91 dan života i 32 dan od pokazivanja pistila. U 20l zemlje Definitivno bi veličinom bio sličan #4 da ima 10-ak litara vise zemlje kao #4
Royal poison #7 92 dan života i 51 dan od pokazivanja pistila. Ići će do 63 dana ,trihomi su mliječni i prozirni,di god koji smeđi. Definitivno ide u sljedeću generaciju uz #4 i #3 iz outa. Koja bude najkraće cvjetala od #3,4,6,7 koristit ću ju kao mušku biljku(tretirati koloidnim srebrom) za f2 generaciju. Mirisi fantazija slatko,voćno,cvjetno ne mogu ni da opišem ,sve tri imaju sličan miris .miris omami čim se box otvori. Cvjetovi spužvaste strukture solidno tvrdi za sada.
od gnojiva fish mix kroz vegetaciju i do drugog top Feeda sa bio bloom od green housa ,također svaka dva tjedna bio enhancer
I za kraj su ostali klonovi od Royal poison #3,4,6,7 kad majke završe sa cvjetanjem klonove ću križati za f2
Vrijeme provode pod 60w e 27 led na 18/6 režimu
27.6. #4 i 7 skinuti sa majki
Trebalo im je oko dva tjedna da puste korijen
7.7. #6 i #3 skinuti sa majki korijenje je krenulo za 10ak dana
30.7. svi klonovi presađenih u 6,5l recikliranje zemlje. Očito je u zemlji ostalo nesta sta im nije pasalo pa je došlo do neke diskoliracije na listovima.nakon flusha izgledaju bolje i počinju divljati lagano,iako se primjeti nedostatak svjetlosti
@0Marac0 Cvate "po knjigama" toliko koliko velis, moja realnost je nesto drugo, vidim da nisam jedini, ovdje je bio i dnevnik koji je trajao 200 dana. Vidis i sam da to jos nije gotovo i bez da gledas trihome (jos su prozirni i malo zamuceni) ... I na growdiaries je bilo dnevnika od dvadeset i vise tjedana cvjetanja. Biljka je opcenito dosta drugacija i kod rasta u odnosu na sve sto sam growao, i kod vegetacije i kod cvjetanja, navodno tipicna long flowering sativa sa ekvaTorijalnog podrucja. Voli vlazno, dosta varira osjetljivost na hranu, nekad moze puno i reagira super, nekad i na malo hrane se buni... Jasno mi je zasto je ljudima odbojna, em je dosta zahtjevna, em možeš dva growa zavrsit prije nego sto ovdje zavrsis jedan, em je yield manji (bar tako očekujem), em budovi nisu tvrdi nego je sve ovako ko perlice i mini foxtail cvjetici koji idu uz granu, em je cirkusno za trimat.
Kako god, bar meni je uzgoj ovoga bio zabavan do jaja, pogotovo ako ne zuris i ako imas zalihe pa ti nije kriza, nije da bih ponovio u neko skoro vrijeme jer imam nove zelje (par mephisto automata) al za nekoliko godina možda i da, ako ga uopce bude bilo, vec sad je dosta tesko doc do sjemena, barneys farm ga nema u prodaji vec par godina.
Sretno do kraja, biljke izgledaju super i zdravo.
Evo par slika mojih iz malo blize perspektive.
Pozdrav zeleni brate, nemam slika, inace ne slikam biljke negi ovako malo za druzenje.Prije 10-ak god da, isto za Vutru..ali posto me dugo nije bilo nisam slikao.
Inace, ja bi skinuo tvog "dotura", vjeruj mi spreman je za polijetanje
Evo mojih šabana u 45 danu na 12-12.Uhvatio ih u mraku ha,ha,ha.
Jos nekih 20-ak dana pa ide sve u ulje, medicinu.
Pazljivo izabrane sorte po terpenima,tipovima i ostalim segmentima.
Trebalo bi biti vrlo kvalitetno ulje.Raditi cu ga sa maslinovim ovaj put na 45-60°
Haha ovakav fenotip nisam vidio nikad, a volim cudne fenotipe.. Bas izgleda opasno i "otrovno", ko sto joj i ime kaze.
Zbog cega ti se tako uvijaju listovi?
Iste mutacije viđam na ovom Blue Dream što sam pravio seme recesivni geni neki povukli, kao da se sve vreme lomi hoće li u cvetanje, ili nazad u vege...i isto tako jednoperni listovi, ili troperni...
Jesi li iz klonova vukao seme, ili kako? @rastagenetic
Mene mislim da je to pokopalo, dva klona, jedan tretiran koloidnim srebrom, drugi oprašen....ali fakat to je o bukvalno kao da je biljka oprašila samu sebe...
Ćuti tebi bar cveta meni je zakucala u nekoj trećoj nedelji cvetanja i ni da mrdne
A prethodna i nekako, ali opet se vukla u nedogled i na kraju skinuo malo ranije hebiga
@Herb Gardener @irieman
Drugari, ukratko;
Skinem topove, ne trimam nista osim fanova i skinem ih sa stabiljke i stavim susiti na novinski papir 12,24 sata.
Pripremim litru maslinovog na pola kg topova koje prije toga izblendam kolliko god mogu sitnije.Stavim litru maslinovog u lonac, pomjesam sa sirovinom i kuham na 40-60° oko 3,4 sata.Sat prije ubacim 100 ml Suncokretov lecitin.Kuham na vatri uz digitalni termometar.
Zadnjih 10 min ubacim etericna ulja(4 vrste).
Probajte sa 100 gr trave napraviti, ide 150 ml maslinovog ulja i 20 ml lecitina.
Dobra je kombinacija
Kada zavrsi kuhanje pustim da se malo slegne sat vremena i dobro procijedim u drugu bocu.
To je za obitelj, medicina.
Uzima se sa spricom od 1-5 ml..ovisi..
Dobro je u ovom kuhanju sto se vecina terpena zadrzi pogotovo ako imas 5,6 razlicitih sorti i terpeni su vazni.
Inace kuham sa med.benzinom.
Evo i slika onda, sikinuo kriticnog, poceo se nresto bahatiti sa pljesni..budala, ha,haa
Ostala ekipa napreduje, jos cca 15,20 dana
Znas sta je..vec kritikal proucavam dosta..ovaj od RQS-a.Ima dva fenotipa, brzi i sporiji.Ocaj brzu zna pri kraju budaviti, kao da se prebrzo puni.To ti je ona pljesan unutar topa, skuzim po liscu suhom cim pocne iz topa izlaziti tako da sprijecim na vrijeme.
I da, nikada na druge biljke nije preslo, hmmm zanimljivo.
Al da, u pravu si gadna je pljesan.
A vidi ovo, vlaga 10%,ventilacija na maximunu i vec trecu godinu taj brzi feno mi radi probleme.
A sta ces, to je growanje
Nek smo mi zdravi i sretni, a bit ce biljaka
@satarush pojma nemam zbog čega su listovi takvi,al takvi su samo ti mali listići ,veliki fan listovi izgledaju normalno @Wendigo žrtvovao sam jednog automata i jednu fem ,sa automatom sam prašio feminizirane biljku. Išao sam na neviđeno ,nisam znao kako će na kraju izgledati biljke koje sam koristio za prvu generaciju.
Sad ću prvi puta koristit klonove za drugu generaciju,ovaj puta čekam da majke završe pa da vidim sta cu koristit za dalje.
Iako sve četiri su mi vrh ,dvije mi čak izgledaju i mirišu identično(slika dolje dvije grane sa različitih biljaka #4 i #6),jedina je za sada malo tvrđa to je jedina razlika.
#9neću koristit za dalje ispala je odma u prvom krugu jer je zadnja nikla. Ali veselim se da vidim kako će izgledati na kraju jer mi je dosta čudna od početka cvjetanja danas joj je 22 dan i ne mogu reći da se nećeka da li će cvjetati ili ne.
Mislim da nisi nista pogriješio što si radio od klonova iste biljke.
Istu stvar rade i banke sjemena za S1, kao i za F generacije što koriste klonove.
Wendigo tako i ja mislim kao sto rasta kaze, inace kako bi znali, moraju majke prvo ispratiti, pa selektovati djecu nisi ti nis zezno, a sad zasto . . .
Za sativu ne kažem,da ne može...pogle moj jedini loš grow,Amnesia od linde nije stala rast,dok je druga imala lošu reakciju na gnojivo,ali je završila i bila ajmo reći pušljiva. Ova druga je toliko dugo i rasla i imala skroz prozirne trihome,pokoji mutni i pokoji amber. Pa sam ju prebacio u sobu koja je nekad bila growroom,gleda na zapad,130 dana ja mislim da sam ju pustio,to pušio nisam,bacio. Ali ovo se cakli 5× jače od moje....a dva Ice creamova dobili jaja,baš clustere što je vjerojatno tako i dobijeno sjeme. Tad sam slomio box,slučajno jbga ima me,zanjelo me i pao prsima na box,nije bilo pomoći. I jedan Zeus zalio vodom,ali je radio za mjesec dana je počeo rikavat,biče da ga nisam dobro obrisao...
Vidi ovo đubre zbog nje ne uzgajam full sative,tu je u sobi,ja sam 188,ona je bila tu negdje,zapišem ali zaboravim gdje i na što
A vidi je u 100ki
Tu sam ja još bio zelen i rokao sam Zeuse na 130w bez heatsinca,dodavao stripove i pandrčio ih kako neki još uvijek danas ne prelaze 100w...
Svjetlo stvrdne vrhove,ali ne trebaju toliko,do 800ppfda je za nas,bolje neče...
Veš mašina piči u drugu polovicu cvata,onaj dio (desni,naprijed),gdje su pukle glavne grane,dao je 7,8 vrhova,glavne grane po jedan,dva eventualno...
Royal poison f1 #7(Royal chees x green poison auto) Majka oko 40-og dana pokazala spol u outu ,klon je uzet odma taj dan
I od tada vrijeme je proveo pod 24h svjetla u početku od kada se primio je na 18/6 ,vec duze vrijeme izgledao kao da je na početku cvjetanja ,malo po malo sve više pistila izbija ,sigurno nije korijen popunio cjeli pot pa da je to razlog .drugi klon cvijeta vani 10-ak dana također je imao pistila po sebi kada sam ga prebacio van.
Ima li neko mišljenja o cvjetanju na 18/6 .
Kazu da bi u drugoj generaciji trebali 25%sjemenki trebalo ispasti automati.
Mozda je ova biljka dobar kandidat za proizvesti auto sjemenke?