Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pa još ti baca bijele pistile....sad ju misliš skinut,a ona se još deblja?
60 dana na 12/12 je odprilike 7 niti 8 tjedana cvata,ovisi koliko im je trebalo da uđu u cvat. A ovo što vuče hranu,vuče iz starih fun listova, što da si i hranio do zadnjeg dana ,večina bi se osušila,jer su odradili svoje. Ne toliko,ali ih biljka odbaci...
Mislim 3 mjeseca si ih uzgajao,budi siguran kad skidaš,da skidaš zrelo,inače zapališ i super puca,ali taman dok zmotaš drugu,više prvu ne osjetiš
Na 4. i 6. slici se najbolje vidi,da se još puni. Kaliksi ti daju nove pistile,to če se još poduplat,ako nastaviš.
Sutra harvest, prekosutra ulje
Pusti ju da se osuši,napravi dekarboksilaciju,jer inače moraš hlapit ono zadnje na 100°-110°,a tu ima mjesta za pogreške. Ja sam želim pomoći,ali ako si tako zamislio,tvoje biljke,sve najbolje želim
Pretpostavljam,da znaš da trava nema THC,nego THCa u sebi?!
Da bi postala psihoaktivnna,mora se zagrijat. To se dešava pušenjem,a za ulje se radi dekarboksilacija!
I da nije samo text,evo debele krmice moje...Washing mashine
Ovi kotačići se čuju kad zalijem,krc krc...
Imam fenomenalnu spravu za određivanje koliko je zemlja suha. Komad savinute,tvrde plastike ispod pota,pa kad se podigne,znači da je vrijeme za zaljevanje
3xWhiteWidowXCritical
Jedna vise vuce na sativastu, ostale dve klasika, malo zbijenije. Zalivanje redovno, zavisi od temperatura,uglavnom ujutru i uvece po 6l. Sa obzirom da su kante na sajt dosle pocetkom juna, kao jako male tek treci sprat, ja sam prezadovoljan.
Danas isprskao Switch i Exalt insekticid, pa ce da vidimo. Evo i po koja slika.
Uzdravlje i da nas vreme posluzi ❤️
***molim moderatore da prebace u slike spoljnih, pogresio sam, izvinjavam se
Royal poison F1 #4 51-vi dan cvjetanja ,koristit ću ju kao majku za sljedeću generaciju. Kao donor peludi bit će biljka #6.
Skoro su Identičnog mirisa,tekstura slična #6 malo tvrđi i prije je zavrsio cvjetanje. I nema toliko lisičjeg repa kao #4