Prekrasna biljka vidi se da ima dobrog vlasnika.....Ja sam poceo malo prekasno slikam vam kad dodjem sa joba.peace out.Sour J. Auto - 87. dan -počela i ona ulje izbacivat sama od sebe , prošli put sam probao na cigar ma fuj smrdi, a ovako na prst ili komadić kruha, prelijepo slatko.
Pun mi je pod od boksa ulja, bogami razmišljo sam kantice postavitPogledajte prilog 512121 ispod hahaha
Vani je to manje važno,jer sunce se kreče i tako je penetracija do poda,ali da pomogne biljkama,to se se i sam uvjerio više puta!Citam u nazad 2 3 strane i ovo oko "sisanja" na nulu sto se kaze, da bi se posle samo ubojiti top napravio. Probacu u outu par grana da odradim tako, pa za poredjenje da bude. Bice slika u out galeriji
Svak cast tebi što si ga izgurao... Ja jos ne vidim nijedan amber, imam osjećaj da ce prije fadeat nego sto cu docekat amber... Kod sativa vele da je odlicno i sa bijelim mutnim trihomima, al ne zurim nigdje...@satarush
Svaka ti cast na strpljenju
Isplatiti ce se.
Ne trimaj im lisce oko cvijeta ful.Radi ono odlicno sa liscem.Meni je bio gotov za 14 i pol tjedana(50-50 amber)