@Boškarin 700-900 g od ovakvih 5 biljki?
Dark star-T.H seeds
Visok dva metra
Dao suhog skoro 200 gr..
Pogledajte prilog 506022
Pogledajte prilog 506022Pogledajte prilog 506021Pogledajte prilog 506020Pogledajte prilog 506025
Pogledajte prilog 506026
@Crazy Smoke ovako su izgledale na kraju dvije biljke od 5 kom..pa neka strucno oko procijeni jeli moguce
@Crazy SmokeTo je to,sto se mene tice..sjedi 5
Moji pršuti se suše..
Evo male kolekcije vrhova
Pogledajte prilog 506151
Pogledajte prilog 506152
Pogledajte prilog 506153
Pogledajte prilog 506155Pogledajte prilog 506154
Pogledajte prilog 506160
Ok,dark star je indica koja prosječno raste 120cm,šta im radiš?izdužuješ sa svjetlom ili radi agresivnog kasapljenja dodju do 200cm?
Ajde nauči nas ili neka administracija dopusti da otvoriš mentorski,ja ću prvi sjest u klupu da me podučiš kako uzgojit takve dvometrašice od 200g bez puno truda.
@0Marac0 je jednom rekao da se max može 700g suhog izvući iz 120x120 i skoro je bio u pravu..Zadnji grow sam prešišao 800g suhog u 120x120 i znam koliko sam se morao trudit i vezat da to izvučem i ti sad tako uletiš i tvrdiš da dobiješ 900g sa takvim kasapljenjem biljke + što vidim da tu nema nikakvog posebnog truda oko treninga,što bi značilo da je metoda koju radiš učinkovitija od vezanja i razvlačenja?
Ja ti ne vjerujem u to,a nek ostale stručne oči slobodno daju i svoj zaključak
Evo skoro dvometrašice koja je razgranatija nego tvoja i opet nije dala 200g suhog i u nastavku manje biljke ali puno nabijenije i razvučene sa dobrim treningom,pa procjeni i sam kakav način uzgoja daje više..
Tropicanna Banana koja je sativa dom,znači nisam je izduživao svjetlom nego je genetika takva!
Pogledajte prilog 510737
Pogledajte prilog 510750
Zadnji grow koji je prešišao 800g suhog,ni blizu dvometrašice,prave indike,nabijene.
Pogledajte prilog 510738
Edit:
Možda ti njih mokre vagaš
Preko 600g suhoga,jedino ova zadnja slika...možda je kolega išao na vertikalni grow,gdje i donji vrhovi dobiju težinu i konstrukciju. Vrhovi,šta je da je,izgledaju baš nabijeno i dobra se tu količina izvukla,ali šta nije bitnije,da je što manje popcornova!?Ok,dark star je indica koja prosječno raste 120cm,šta im radiš?izdužuješ sa svjetlom ili radi agresivnog kasapljenja dodju do 200cm?
Ajde nauči nas ili neka administracija dopusti da otvoriš mentorski,ja ću prvi sjest u klupu da me podučiš kako uzgojit takve dvometrašice od 200g bez puno truda.
@0Marac0 je jednom rekao da se max može 700g suhog izvući iz 120x120 i skoro je bio u pravu..Zadnji grow sam prešišao 800g suhog u 120x120 i znam koliko sam se morao trudit i vezat da to izvučem i ti sad tako uletiš i tvrdiš da dobiješ 900g sa takvim kasapljenjem biljke + što vidim da tu nema nikakvog posebnog truda oko treninga,što bi značilo da je metoda koju radiš učinkovitija od vezanja i razvlačenja?
Ja ti ne vjerujem u to,a nek ostale stručne oči slobodno daju i svoj zaključak
Evo skoro dvometrašice koja je razgranatija nego tvoja i opet nije dala 200g suhog i u nastavku manje biljke ali puno nabijenije i razvučene sa dobrim treningom,pa procjeni i sam kakav način uzgoja daje više..
Tropicanna Banana koja je sativa dom,znači nisam je izduživao svjetlom nego je genetika takva!
Pogledajte prilog 510737
Zadnji grow koji je prešišao 800g suhog,ni blizu dvometrašice,prave indike,nabijene.
Pogledajte prilog 510738
Edit:
Možda ti njih mokre vagaš
Ne brini kolega,nece ti ici u visinu jer si ih fino vezao.Meni su pobjegle u vis(doslovno udaralii u led rasvijetu)jer me nije bilo doma 10 dana(auto navodnjavanje).I nisi pogrijesio sto si otkinuo granu u vegi..pa ja uvijek na prebacaju otkinem grane koje smatram preslabim.Izgleda da ću uspjeti nagurati 5 komada Royal poison F1 u box na cvjetanje,četiri su u boxu,velika završava sa cvjetanjem za tjedan dana i na njeno mjesto taman ulazi #3 iz vanjske vegetacije
Svjetlo je na 11/13
Klima spašava situaciju pa su temperature do 28c dok svjetlo radi,ne pretjerujem sa klimom
Odradio sam im šišanje kao kolega @Boškarin pa su uspio danas ubaciti četvrtu biljku sa vegetacije.nije da su mi potrebne biljke od 2m visine ali nema mjesta u širinu da sve naguram
Jedino što nisam trebao topirati ovu zadnju biljku jučer i već danas na cvjetanje al nema veze nek se bori ako želi nastaviti lozu u drugu generaciju
Only one jos tjedan dana i nadam se da će biti spremna,vrhovi poveliki,nisu pretvrdi skupiti će se dosta rekao bi ,tekstura će biti neka spužvasta ili nesta u tom stilu ne znam kako bolje objasniti