kod mene 2 giganta deru to, plus par manjih, koji su navalili ko nenormalni na to....200 tona cvijeta navodno nam stoji u skladistu, neznam koliko desetina tona izgorilo jednom liku, kao, ili je, ili...ima svega, mafija, lažni nasadi, poticaji....
ti krkani s traktorima su i razlog što moram u visine, daljine mozda...
nadam se da ce smanjit sve ove god nakon podbacaja u prodaji, jedan od siledjija s traktorima i konjažom za na mars mi je reko 2.5 eura da dobivaju po kili....
trebo si ići na croagro sajam neki dan, bilo mini ekipe ko ti i ja, koji vec rade, sade, prodaju, baš ugodnih info bilo, razgovora...
spominje se neka fimola sorta mislim, i neka čičoba ili čičvalja, napisaće neko ko zna sad nakon nas, ima ih dosta pogodnih...
imaš čak spec o svim sortama u prosjeku prinos, sjeme, duzina, lisna masa, vrijeme zorenja, koda tjuniras golfa starog....
neznam sad jesam pomogo ali niko nije baš đomba na tom području, ljudi popravljaju vec postojeće genetike, pokusavaju, sade, analiziraju...
sam cbd postotak je bitan, i da je visok, ali on je samo jedan od faktora....
prljav puniji cbdom cvijet nece postić rang kao neki slabiji organic s flejvrom do jajja, ili mix nekoliko strreinova u istoj sezoni...
doslovno ti bilje mora bit i ljepo i veselo i rodno i sretno i da pleše step kad dođe inspekcija mozda...lol
lošija roba se roka na ulje, pročišćava, melje....
cijene variraju i dosta su zanimljive, kad smo kod top class hedova a za ulje imamm info da je 1 posto cbd-a po kili 5 eura....3 posto 15 eura po kili, pa ko kako svoje cure njeguje takav mu je i party na kraju godine....
ozb. firmi ima u sloveniji zasad koliko znam, za nas i nas sistemm, labovi za analizu beč i prag valjda...
probaj njih za sjeme piknut....
Naša povijest isprepliće se s pričama o bezbrojnim drugim vrstama. Kada ove biljke i životinje učinimo dijelom naših života, uvijek mijenjamo svoj životni put.
www.konoplja-osvobaja.si
kad nađem sajt bugara sa popisom svih sorti i spec. okačim ti...
eo ti fotka da nereklamiram