prvi dnevnik i prvi growbox

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Peroooooo

rješenje je praštanje
Poznanik Foruma
02.12.2011
1.049
4.907
188
pozz
na produžnom kablu-ovo on-off crveno svjetlo ako gori dok cure spavaju moglo bi izazvati probleme(stres-hermiči )-mrak potpuni je idealan a razmak-lampe od biljaka bar 40-45cm na 75% snage -možeš si izmjerit ppfd photone ili slična applikejšn
sretno-maasno-debelo!!! :spliff:
:thumb:

Poslednja izmena:
17.03.2014
15
18
3
Dan 45. AK-47 se u zadnjih 10 dana izdužio 15/20cm i još raste... Probao sam super croping a najvjerovatnije cu i mrežom probat spustit malo grane.
Ta mreža mi je problem kad zaljevam, da bi višak vode izbacio sve moram izbacit iz boxa sto znači svako 2 dana skidat mrežu i stavljat ponovo, to mi je malo previše ali izgleda da cu morat. Ili da popušim vrhove kroz 15 dana.
Drugi ak-47 je ranije topiran i on je puno pitomiji, i dalje raste ali mnogo sporije od ovog, vrhovi su za 20/25 cm niži.
IMG_20240625_165056.jpg

2 quickone u 35. Danu, ne znam šta da kažem ocekivo sam da ce brže ići i da cu ga dimit u 9. Sedmici koja dodje za 20tak dana no po svemu sudeći necekat cu se još.
IMG_20240625_164719.jpg
Nisam zapalio 3 mjeseca, to mi je do sad najveća pauza u zadnjih 12 godina, ne mogu ih se nagledat. Još mjesec dana!!

Da, izvinjavam se starim vutrašima na nakaradnoj formi dnevnika ušao sam nespreman u ovu pricu, nisam imao predstavu koliko su ozbiljni vutraši ovdje .tako da idući dnevnik ide po svim pravilima foruma a ovaj može na otpad. Trebalo mi je malo da pohvatam sve.

Poslednja izmena:

Crazy Smoke

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
18.05.2010
682
6.579
233
Kakav otpad,završit ćeš ti to.
Kad pogledam prvu stranicu i onaj krš od lampe,ovo što imaš sad je čist ok oprema.
Makni mrežu ako ti je nezgodno zaljevat,ni ja ju ne stavljam zbog zaljevanja jer je teško i nezgodno.
Podmetni gajbe ili nešto ispod ovih manjih da ih podigneš prema svjetlu i pazi da ti ovaj najveći vrh nije preblizu lampi.
Idući put uhvatiš ruku za LST i staviš sve u isto vrijeme i trebalo bi bit dobro.
Nek je sa srećom :thumb:

17.03.2014
15
18
3
@Crazy Smoke
počinjem da ludim za opremom, gledam pojačanje marsu da napravim sa još 100/150w pa da bude zaokružena priča sa svjetlom. Ovom najvećem vrhu ne mogu ništa, mogu ga jedino prije vremena zapalit ako nastavi divljat po boxu a po svemu sudeći ne misli stajat sa rastom.
Hvala!

Infinity

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
21.03.2019
1.867
10.711
358
Kropo si ga na pogrešnu stranu, al nema veze, skupljaš iskustvo. Probaj nekako da ih prebaciš na drugu stranu, da idu prema sredini boxa, zamjeni mjesta biljkama. Spusti ih ispod ostalih vrhova na toj biljci i usporit će rast. Ventilatore podigni da pušu iznad krošnje. Sretno u nastavku:respect:

• Sviđa mi se
Reactions: celicna rizla