Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dani zasto ti tako "visi" hps-ica?? Pa nije valjd tolko teska?? Izravnaj drzac grla da napravis time paralelnost izmedju zarulje i reflektora.. . Sad ce tek Dance eksplodirat pod novim spektrom i puuunooo vise lumena . Samo pići stari..
Iso sam malo izvidit situaciju, hps-ica se upalila... 27C.. a miline.. coece... narancasto crvenkasta boja žiži, maa romantika
Odmah sam jednu i to nakon evo 80 i nekog dana, uff kako mi je ovo nedostajalo..
Stari isti problem imao sam i ja, barem koliko sam primjeto po slikama. Pogledaj moj grow pausporedi. Ugl...kod mene je bio u pitanju Ph jel sam ostavljao vodu da odstoji... Moguce je da je i kod tebe Ph zmrdan.??
2. list prva slika izgleda kao da se list krece lagano susit, list krece dobivat fleke i prima sivkastu boju. Barem je tako kod mene bilo, ako sam u krivu ispravite me. Samo bih htio upozorit. Inace super grow!
@Mad Rabbit da pa i treba, to je sativa, inace fala @Nesta99 ekipica ti je vec odgovorila, nema problema, fala ekipica Da si otvorio drugu stranicu znao bi o cem se radi @Napušena Vjeverica je prijalo bi naravno al nemam bas puno mjesta, a ni neda mi se zezat s tim sada...