Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Sedmi dan da nisu zalivene nakon flusha. Danas ili sutra ide zaljevanje.
Strechaju se ko blesave, dok jedna malo kasni. Sve 4 kasne jedna za drugom, ali jedna stvarno kasni jedno 5 dana.
Cekam da stanu sa strechom pa ide lollipop
Eto....to je to
Stipe , super izgleda iman samo pitanje u vezi lolipopa jeli bitno kad se radi u kojoj fazi radi stresa ili nedaj boze hermica poslje vidim ti se ga radija u dobroj fazi cvitanja malo mi je pomutnja u glavi u vezi toga lolipopa , a i neki kazu da zavisi o strejna do strejna..
Edit - i jos me zanima vidin bit ce mi pitari velicine ka u tebe koliko odprilike drzis tus upaljen kad flusas vremenski znan da triba 3-5 puta vise nego sta je posuda velika , ali koliko vidin to svi rade od prilike i onda na kraju samo zaliju sa vodon koja je kontroliranog ph , pa me interesira da znam kako cu ja sad krecen u prvi indoor,i muce me malo te stvari flus lolipop ph i to
Misljenja su podjeljena kada lollipopat. Uglavnom ja sam napravio manji lollipop jos u vege fazi. To je najsigurnija opcija. Mozes dio u vegi a ostatak u cvjetanju. U pravilu nije ok LP dok god se strechaju. Kad stanu sa strechanjem, ocistis do kraja sto zelis.
Flusham dok voda ne bude cista prozirna, eventualno provjeris ph koji udje i ph koji izadje. Traje to i 10 minuta natakanja po tegli (ako ne i duze). Nakon koje litre sve se sabije pa to dosta sporo ide.
Nema te sto mucit. Ph 6.5 plus minus, lolipopas kak sam napisao (Ako zelis)....i flusas 10-15 dana prije berbe.
Strechanje i rast su, koliko vidim, gotovi. Izbjegao sam kropanje i lampa je na maximumu do stropa.
Dobile pola doze hesija. Izasao sam iz ritma pa ih moram vratit na full doze svako drugo zaljevanje.
Temperatura je super, vlaga 70-80+%. U sobi je sve mokro i ovih dana busim zid kuce da cijev od ispuha stavim van. Samo da nadjem ili kupim dovoljno dugacak borer...nebitno, stavit cu slike.