Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Stvarno kupus pravi
ma bice nesto i od njega, sad je bas prava atrakcija postao, tolko pozitivne energije dobiva mora postat najlijepsa biljka na forumu
mislio sam i ja uzeti rootpuch, samo vidio sam neko vremensko ogranicenje kolko dugo se moze koristit ako se dobro sjecam
Problemi sa centralnim doma pa samim time i temperature variraju(obicno malo nize) dok je lampa off.....tako da su i biljke malo sporije i manje nego sto bi trebale bit.
Po "danu" digitalac pokazuje 25-26°C, dok ovaj zidni pokazuje 28, znaci tu je negdje to . Po noci ode nekad i ispod 20.
Vlaga 50-60% on, 70-80% off.
Jednom topirane i mislim da ce tako i ostat.
OG Kush full usporen i sav jadan, kako stvari stoje necu ga jos dugo drzat unutra.
Ma znam Imbra, al vidim ih da stoje a zele rast pa me nervira to hahah
Nije meni toliko problem kaj je on nafrkan nego sto je spor i nizak i bit ce mi malo blesavo to ustimat sa ostatkom. Malo sam picajzlast
Deluje zdrav i vitalan,samo ružan ovako na oko,al ja bih ga izbacio,da bude sve to pod konac,taman i bolja pokrivenost svetlom bude kad te 4 saksije staviš jednu uz drugu
Kao sto vidite, OG je eutaniziran.
Prije dva dana dobile punu dozu kompletnog Hesi paketa, so far so good
Temperature i dalje 2-3°C manje nego sto bi htio, vlaga idealna.
Substrat do sada je vec malo nabijen, korjenje se razvilo tako da je sa zadnjim gnojenjem islo 4L po posudi.
Od treninga takodjer nece biti nista, zadovoljan sam sa grananjem. (Jedno topiranje na pocetku i to je to)
To je to. Slike.