Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Poz ,zanima me da li je cura spremna za berbu 75 cvetanja ,zadnjih 3 zalivanja samo voda
Buni me sto su trihomi mlecni i prozirni ,vrlo retko amber mozda 10% ukupno .Sacekao bih jos ali me plasi na jedanom vrhu su skroz pozuteli pistile .
I meni je sumnjivo ,samo taj mali deo vrha je takav,ostatak heda je sveziji tj zeleniji i vlazniji .Kako mogu da dodatno proverim ?
Kaliksi su ispod celog heda su smedji
Evo kako izgleda hed pored
Ma skini cijelu biljku, proširit če se i na ostale. Ja inače skidam biljke kad ugledam prve amber trihome. Amber trihom znači da postotak thc-a opada i stvara se cbn.
pozdrav ekipa
sjeme no name
niknula otprilike 01.06.2021.
prebačena na 12/12 otp. 01.09.2021.
pod mikroskopom izgleda spremno iako izlaze jos bijele pistile
što kažete koliko da još sačekam ako da sačekam
hvala
DOKTORI MOLIM ZA POMOĆ TKO ZNA. Barneys farm Acapulcogold 64 dan cvjetanja..
Već preko 2 tjedna vodim borbu s nekom vrstom plijesni. Sukladno tomu odstranio sam plijesnjive grane kojih je bilo odprilike 1/4 cjelokupne biljke.
Ostatak biljke je u odličnom stanju (barem se nadam jer tako i izgleda).
Ovo je jedan od hedova od posječenog dijela.
》Zaista mi je stalo do ove biljke jer nikada prije nisam imao sativa dominant strain i želio bi da ove 3/4 biljke prožive koliko god je potrebno da da maximum od sebe s obzirom na uvjete a opet da ne "utekne" 《
Nisam iskusan kolike su mi želje zato vas molim za pomoć.
Želio bih od Acapulcogolda dobiti točno ili barem približno ono piše na stranici s koje sam naručio, a to je efekt energetic i uplifting.
Ljudi dao sam sve od sebe, slike nisu nešto najbolje, pomozite ako možete koliko možete.
Ovo je nekoliko slika cvjetova.
A sada par slika s mikroskopa (nisu neke slike niti je neki mikroskop ali nadam se da će barem malo približiti sliku stvarnosti..)
Ovo su trihomi s malih listića koji rastu iz hedova.
(Meni se čine prozirno amber.. "neznam šta mi je")
Želim naglasiti da ova amberasta boja više prevladava na listićima nego na pupićima tj. kalix, mislim..) priloženo u nastavku
Listići
A ovo sada su trihomi s pupa ili kalixa ( ona boblica sa 2 dlačice..)
Na ovim djelovima ima manje amber boje, i nekako nemogu procijeniti jesu li mutni, prozirni..??
Pup ili kalix
Konačno pitanje bi bilo:
Kada da uberem ovu sativu dominant da bih kao rezultat imao što izražajniji energetic i uplifting high?
Samo bih još volio napomenuti da trenutno nema ništa plijesni i da je u mogućnosti ostati još 10ak dana.
Može mišljenje , osušio sam biljku i sad imam par velikih hedova u kojima sam primetio nešto tamniju boju i vlažnost ,pa me zanima da li je to budj?Otvorio sam te velike hedove i ovako izgleda
Hed izleda dobro medjutim kada ga otvorim ima tamniju boju i na dodir je kao sundjer ,za svaki slučaj pobacao sam sve takve vrhove ,meni izleda da na slici 4,6,7,10 I'ma budj
Hvala na mišljenju ,uglavnom glavni vrhovi su bili zahvaćeni ,ovo ispod sve uredu ,pobacao pola
Bezveze si bacio, uvjek se može puter skuhat. A i kakve sam sve buđe pušio, bože sačuvaj, nikad mi ništa nije bilo, odnosno nisam imao zdravstvenih problema zbog pušenja buđave ganjilice
Tko još drži biljke vani, a da su thc-ovke?
Gledajući njene listove u odnosu na okolinu, reklo bi se ima još ona gurat.
Trihomi pod mikroskopom svi mliječni koda ih je neko napunio šlagom.
Temp noću do nule, oblačno je stalno, ne može se spojit 2 sata sunca.
Vege samo mjesec dana
Skidat ili čekat?
45 dan cvetanja,dobile su sinoc vode posle 9 dana.AG se osusila,na mikroskopu sam video poneki smedji ,GB dosta bolje izgleda ,zdravo lisce,veci hedovi,masniji,ima vise smedjih mozda 10-20%.Jel moguće da su pri kraju ovako rano? Vegetacija ih je trajala 2-2.5 meseca mozda zbog toga?
Nemogu nikako slikati kroz mikroskop ,probacu ponovo veceras