Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
i moja je poljubicastila na neke hedove vecinom mora da je zbog hladnoce i jalog vjetra sto je bio.pa me toga strah. a vlage nema. probacu kasnije s boljom kamerom slikat.
Ko može da pomogne ljudi,jel za skidanje. Dve biljke su u pitanju,prve tri slike jedna bilja,druge tri druga. Tu su oko 10 nedelja cvetanja. Molim za odgovor.
A ova druga biljka. Ova gore mi je starija 10ak dana od ove. Smijem li pustiti obje jos 7 do 10 dana, ili bi ova prva se tada kasno ubrala, mislim da li bi prezrela?? Hvala na odgovoru
Bok svi!
Biljozica je sada oko 70 dana u cvjetanju. Prema trihomima mi ne djeluje zrelo definitivno (barem meni, ima prozirnih) ali sam htjela pitati hoce li, s obzirom na vrijeme vani, ona jos napredovati ili je to manje vise to? Ne zuri mi se sa skidanjem, a ona ovu hladnocu, jutarnju maglu i rosu super podnosi. Nema plijesni ni gusjenica (kucam na sve strane da tako i ostane), jedino je ostala gotovo bez svih fan listova. Isto je sjeme kao i prosle godine, ali sam ju u ovo vrijeme morala skidati upravo zbog plijesni. Slike nisu bajne, screenshot je iz videa, zaboravila sam povecalo. Ako netko ima volje pogledati, mogu poslati i video ukoliko se ne vidi bas dobro ovdje. Dankesun
Po meni je spremna, al možeš i ostavit još malo...pošto ti se ne žuri, nema plijesni...može još tjedan dana gurat . Koje je to sjeme od prošle godine (biljku sam pronašao, al nigdje ne vidim naziv straina)? Btw slike su top.
Ajde super da se vidi, opet sam fulala u procjeni ali zato imam vas tu No name je sjeme, pronadeno u headu. Mislim da je mater bila neki mix sa Bubble Gum
Iskreno, promatranje trihoma i meni često zna bit zbunjujuće, al vidi se na slici da je to uglavnom sve mlječno, također potamnili i uvijeni pistili, biljka cvjeta već dobrih 10 tjedana...spremna je za berbu .