Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Gnojim na svaka 3 dana kad zalivam, ako ima smeđih onda bi dobro bilo da počnem zalivanje samo sa vodom 6.5PH narednih 10tak dana tako pa da zavrsavam?
Neko mišljenje ,imam 7 hermica možda neka ženka ,54 dana na 12/12
Ove dve su baš napumpale hedove i ukristalila se lepo verovatno mogu još 2-3x da hranim pa flush
Imam jednu koja ima samo bele pistile ,hedovi slabi ,veoma čudna i sama boja biljke dosta je svetlija od ostalih,kao tek sada da počinje cvetanje .Evo kada je uporedim sa prosečnom ženkom,ona je levo
Ove ostale imaju duplo manje hedove od ove dve naprednije ,verovatno će da cvetaju duže možda 2 nedelje
Evo kada ih poredim hedove sa naprednijom
Prva uobičajeno
,druga naprednija
Pažljivo pincetom skini bananice dok se nisu otvorile i oprasile ti sve
Ja sam isto imao par hermića i skidao bananice na kraju se nasla pokoja sjemba, marihuana ispala odlicna radom mirisom i okusom bez obzira na bananice
Ovisno sta zelis postici kasnije. Medjutim ovo je taman izgleda. Tu i tamo se pocelo pojavljivati smedjuskasto. Das joj jos jednom vodu pa pod noz ako hoces bez problema.
Nego sta. Mozes to napraviti i prije, za ubuduce da znas. FAN listove mozes skinuti sigurno. Meni nisu pokazale da se ljute nesto. Niti regular niti fem. A bome ni automatik.
Kako da odredim još koliko ima do berbe ,imam problem sa nekim biljkama vrhovi su foxtails i skoro da nema trihoma jedino kada baš zumiram mikroskopom vidim trihome na listove uz hedove ,jel ce se ukristaliti i ako ne kako da odredim hehe
67 dana 12/12
Evo koja je razlika kod normalnih i ovih foxtails