Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Vece Vutro. Sve ide kako treba. Nema prevelikih razlika u visini iako se vec vidi koje ce se razlikovat
Temperature su malo divljale posto je ovih dana i vani bilo svega. od 0 do 18°C pa sam i ja divljao sa timerom i ispuhom.
Trenutno su na 400W hps.
Vecer Vutro
Jucer odradjen prvo prunanje i onda zalivene sa full dozom tnt, sv, pz i root. 20L ukupno.
1212 od danas i isto tako 600w od danas.
Temp 27 preko dana, oko 20 noc.
Sve super za sada, sve posude i dalje u istom levelu, sto mi je odlicno iako nece to jos dugo bit Neke djeluju da ce debelo prerast ostale.
To je to.
Vece Vutro
Curke su skuzile 1212 i polako se spremaju u strech. Pred 2 dana dobile cistu vodu pa sutra ide zadnja full doza gnojiva za vegu + prvi boost.
660w radi i temp su napokon stabilne. 27 dan, 19-20 noc. Sutra prije zaljevanja mozda odradim jos jedan manji lolli, ovaj grow necu bas pretjerivat posto su biljke dosta manje nego inace.
kak bi se reklo u malim se bocicama otrovi drze al ne cine mi se da im fali svijetla fino one guraju i ajde da i ti imas malo grmastije bilje bice to mrak a ne one zitafe
Vecer Vutro. Cvjetanje je pocelo na nekima vise a na nekima manje al neki prosjek je tu. Zadnji put dobile cistu vodu pa sutra ide full doza svega. Svaka pije razlicito pa je tesko uhvatit neki ritam tako da puna-voda je ovaj put malo sigurnija opcija nego puna-pola ko u 25L.
Visine biljaka jos ne korigiram dok ne budem morao. Za sada se samo dvije isticu pa mi je glupo dizat ostale 4. A mozda se u ovom growu odlucim na kropanje, al to cemo jos vidjet Prekjucer odradjen drugi i zadnji lollipop.