Hvala na brzom odgovoru :]
Od samog pocetka problem sa odrzavanjem vlage,ako ne otvorim i proluftiram na svakih 5-6 sati vlaga bude preko 77% kondez se i nakupi gomila kapljica po zidovima i plafonu boksa...kad ukljucim vent za izduv on smakne vlagu na 43%/45%.Tesi me to sto necu imati problema sa visokim % vlage u periodu cvetanja.
Ni sam nisam siguran o cemu se radi nemam duplikat sve su razlicite sorte od iste seed kuce.
Dok te dve deluju kao da slicnu muku muce i sporije napreduju ... na ostatku druzine nema vidljivih problema mnogo su naprednije od ove dve,mada stavise celokupan napredak je dobar s obzirom da su stare nepunih 13 dana,Sve uspesno proklijale preko noci 20.03. a posadjenje 21.03. u toku narednih 24h sve iznikle.
Pretpostavka da sam se zabrojao prilikom zalivanja nalio duplu merku u par navrata i tako isprao deo zemlje gde se koren razvio.Mozda im ne godi malo visi Ph od preporucenog,merac je dotrajao i cesto pokazuje razlicite vrednosti.
Spomenuh vec da se ostale ne bune listovi su mesnati
svetlo zelene boje zategnuti i uprti ka svetlu.Plan je bio prve tri nedelje bez djubrenja jer nisam do sada testirao nista od Ripper Seeds.Sigurnija mi je varijanta bila dodati ako fali :]
Sutra ce dobiti preporuceno(gorku sol/mg sulfat) i jednu cetvrtinu doze TNT Complex/Power zyme/Root Complex.Nadam se da ce to pomoci,ocekuje se pojava zdravih listova u narednom periodu =]