Evo stavljam i sliku listova
Slučajno sam vidio ovo dole pri dnu stabljike kad sam zarotirao posudu. Jako je gusta i izvana se ne vidi pa nisam ranije primjetio. Itko?
Ne provjeravam PH, nemam čim. Gledam temu o bolestima i najprije mi se čini da je to. Nisam pametan. Stara je 50 dana skoro i ful sporo ide, dođe mi da dignem rukei danas ovo
vidi tu zemlju baci odma znaci nista sa njom kupi drugu i presadi biljku uspet ce, sto se semena tice slobodno skini opno to se tako radi zemlju znaci sto pre promeni nista ne mozes da uradis sa njom poslusaj me i bice bolje ! inace nikako ne preteruj sa vodom jer moze da ti koren-klica biljke istruli! inace sada biljka ne zahteva mnogo vode jednom dnevno eventualno 2 puta preprskas je vodom cisto da povrsina zemlje bude vlazna znaci ne dodaju se nikakvi aditivi , bitno je za sada da odmah kupis novu zemlju da presadis lagano i da skines opno semenke sa vrha(ili ne moras tvoj je izbor svakako ce samo otpasti) pojavice se 2 listica ta 2 listica su zaduzeni za disanje biljke , znaci nova zemlja sto pre ! ako je seme istrulelo onda je to zbog previse vode ...vidi da ispravis stvari stoo pree ,dok ne bude kasno!drustvo imam problemcic zasadio sam amnesia haze i pineapple chuck. Oboje sjemenke proklijale i stavio sam ih u zemlju izasle iz zemlje malo no na vrhu je opna sjemenke.. imam feeling kao da trule. Ne znam kako da zaljevam? da li pre maloo ili previse... zaljevam sa spricaljkom dok se ne navlazi zemlja, ali vec pola sata nakon tog zemlja suha... Zemlja je od proslogodisnjeg growa sta je ostala u vreci suha je ko barut .... Da zalim sa vodom dok ne procuri?