Ako imate problem ovdje možete pitati iskusnije članove za pomoć

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

klada1115

Aktivan Član
09.05.2015
298
267
63
Ovo gore neznam sta kolega tocno pita...

Ali evo imam i ja vise pitanje nego problem pa ako moze neko misljenje ko se tu bolje razumije.

Imao sam automatic biljku prosle godine brendirano sjeme, tokom pusenja znalo je ispasti koja sjemenka ne puno samo par njih.

E sad me zanima ako to sjeme posadim ove godine jel se mogu nadati istoj biljci kao prosle godine a da ne ispadne neki hemafrodit ako to postoji kod automatica.

Velika je sigurnost da nije oprasen sa nekim drugim biljkama, cini mi se da je to ona pojava kad sama baci sjemenku.

Kakva su tu iskustva i sta dobijem ako posadim to sjeme?

Hvala unaprijed

čićo mićo

Think Pink
28.02.2016
354
1.287
143
@Pinky30 istina je da mi je temp box-a ne prelazi 25c ,a temp sobe je 22c znam da sam negdje citao da u vege fazi RH treba biti veca ili jednaka 70% ,ali nisam nigdje nista nasao koliko bi trebala biti kada je ugasena hps pa me to zbunjuje.
Jucer sam napravio flush kako si mi preporucio. Da li bi ti to gnojio sa gnojivom za vege ili bi čekao dok ne uđe u fazu cvijetanja pa tek onda gnojio?

Ako ćeš ih staviti na 12-12 kroz par dana nemaš potrebe za vega gnojivo,krakaj odmah za cvjetanje ali oprezno kreni sa pola doze,jbga ostalo znaš.
Ma za vlagu ti nema nekog pravila ona uvijek varira,tako da te to ne treba zbunjivati....:thumb:

Pozdrav,prije par dana mi se na rubu lista na bocnoj grani pojavilo kao svjetlo zuta-zelena fleka i tako je stojalo par dana i uocio sam na jos jednom listu na veni lista istu stvar inace je biljci 22-i dan pod 91 w cfl je u vege. nalazi se u saksiji od 11 l zemlja florabela i zaljevam je svako 4 dana s obicnom vodom bez korigiranja ph..pa eto ako bi mogao neko rec sta mi je radit bio bih zahvalanPogledajte prilog 138093

Morati ćeš početi štelati ph što prije jer bi ti moglo biti svašta nešto sem ti flekica,možda i nećeš?!
Koje gnojivo planiraš koristiti?

Poslednja izmena od urednika:
01.03.2017
62
48
18
Dame i gospodo, stavio sam 2 sjemenke na klijanje, no radi neznanja o kolicini vode kojom se zaljeva mislim da sam malo zajebao stvar, mada se nadam da ima neke pomoci. Savjeti dobrodosli!!
Pineapple chuck dobro se drzi.
image1.jpg

i sada problematicna amnesia haze, nadam se da ce izdrzat curka. image2.jpg image3.jpg

opa cupa

fuckin' Petrolhead
Administrator
04.03.2012
8.035
34.571
2.598
Bit ce sve ok :)Ja tu ne vidim problem
Mala biljka treba malo vode !
Ispada na kraju da je kod vecine pocetnika problem zalijevanje.Mali potovi 0,5l za mlade biljke i klonove .Najbolje rijesenje !
Zalijevanje je onda puno jednostavnije i teze je napraviti gresku :)

• Sviđa mi se
Reactions: amsclassic

Weedlover28

Aktivan Član
03.06.2014
126
956
93
@Pinky30 Posto je automatik za vegetaciju nisam mislio nista koristit,a za cvjetanje mi je na raspolaganju samo plantela cvijet..a nista ako budem moro ph stelovat,stelovat cu,sto se mora nije tesko.

budalin

®
Poznanik Foruma
25.04.2016
2.561
13.700
358
NI na nebu ni na zemlji
@wob1950 drug pusti sta kaze @Pinky30 . Nemas apsolutno nikakav problem, kakav PH? Samo ti nastavi kao i do sada, bice to super. Tu zutu flekicu sto ti imas obično biljka izbaci sama, ili bude neko mehaničko ostecenje.
Sretno dalje!

@klada1115 , dok ne posadis neces znati :) ja bih to na klijanje metnuo :D

@Pinky30 , ne citiraj nekoga kad pises post odmah posle njega!
I ne pisi post za postom jer nije džaba ona opcija "uredi".
Stej haj

Poslednja izmena:

čićo mićo

Think Pink
28.02.2016
354
1.287
143
@Pinky30[/USER] , ne citiraj nekoga kad pises post odmah posle njega!
I ne pisi post za postom jer nije džaba ona opcija "uredi".
Stej haj

Je,džabe je...:D
Još i da tebi objašnjavam kako je nemam,nema smisla već sam sve objasnio jednom...:ajnstajn:
Nisam ni rekao da ima problem sa Ph,nego da će trebat početi štelati...:zvezda::

budalin

®
Poznanik Foruma
25.04.2016
2.561
13.700
358
NI na nebu ni na zemlji
Morati ćeš početi štelati ph što prije jer bi ti moglo biti svašta nešto sem ti flekica,
Šta nisi rekao? Kakve ti flekice tu vidiš?
PH. Evo ja ga ne stelujem i mnogi članovi foruma. Kad sam ga stimao samo sam sebi stvarao dodatne probleme. Ima tu i do straina i do jos drugih faktora. Sve dok biljka ne pokaze neko negodovanje, nema potrebe preduzimati bilo sta u vidu da ispratis sve onako kako je napisano u vodicu za uzgoj i sličnim temama.
Ako je sve u redu, pusti je neka raste, ne hemijaj puno oko nje, mozes samo nesto zeznut.

Uostalom ovo nije tema za rasprave, tako da ja ovde prekidam..
A ti predlozi moderima da budes jedan od mentora, pa onda tamo dijeli kontra savjete i zatrpavaj teme citirajući svaku poruku.

Ajde pa tako. :thumb: :puuuh:: :joint: :cool23:

20.03.2017
3
1
3
29
Pozdrav, imam jedan problem... Biljku sam posadio skoro i sve sto je veca to se vise savija.. Ja mislim da je to zbog svetlosti, zato sto je držim na prozoru i ona se savija ka suncu.. Pa sam je stavio napolje zbog svetlosti ali posto je stablo biljke mnogo tanko ono se savija bas dosta kad duva vetar,e to me samo zanima da li smem napolju da je držim zbog vetra jer se bas savija biljka dok duva vetar ...?

IMG_20170331_092735.jpg

Poslednja izmena od urednika:
15.11.2016
31
9
8
36
Pozdrav ljudi imam problem biljke su pocele izlazit a neke je vec napalo pojelo ih,zanima me koji je pesticid najbolje uzesti dok su jos male. i dali njih sprcam ili samo okolo sve ?

bigeskalibur

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
25.01.2015
4.294
8.471
298
Ne verujem da ce ti uskoro neko odgovoriti na to ,daj neku visu info.dal je in ili out,slike nesto brate makar...;)

15.11.2016
31
9
8
36
Outdoor automat a ne mogu sad slikat veceras jedino, ka da su je pojele musice i ta gamad a neznan jesu li jos male za neki jaki pesticid u zemlji su tjedan ipo na nekima su vrhovi pojedeni

13.01.2017
25
67
13
28
Ljudi sve lepo ide ali nesto se brinem dva listica su malo pozutela da li je to od prejakog sunca evo pogledajte sliku pa mi recite nikad mi se ovo nije desilo... Da li nesto moze da krene po zlu? Jel se desavalo ovo nekome? :cool: 20170403_120223.jpg 20170403_111416.jpg :whato:: 20170403_120315.jpg 20170403_120315.jpg

13.01.2017
25
67
13
28
jel je sunce problem uostalom pored vode? ne verujem da se koren kuva vlazna je samo povrsina jer povrsinu samo prskam taj list koji je zut on je prekrivao sve to pre eno i slika ipak mislim da je on pozuteo zbog mnogo sunca sad nzm cekam jos odgovora da vidim nekako da ispravim to a posto ova dva mala rastu ne znam da li su ta 2 prva potrebna vise?:whato:::zvezda:::bocni::

budalin

®
Poznanik Foruma
25.04.2016
2.561
13.700
358
NI na nebu ni na zemlji
Kotiledoni posle 15ak dana sami pozute i otpadnu.
Sunce ne moze biti problem, sunca nikad dosta, moze biti bed ako ti je prilikom prskanja zemlje pala kap vode na taj kotiledon pa ga je sunce sprzilo.
Nije neki problem ne sikiraj.