Ta strana treba da bude okrenuta prema dnu pota iliti prema korijenu bas iz razloga da nebi doslie te larvebrončani sa jedne strane... ta strana je okrenuta prema dolje..
Ne otvaraj po mraku...mora biti 12 sati mraka,mraka u satoru...ne otvaraj box po mrakutoga što 2-3 puta dnevno otvaram pa mirisi izađu.
Mora..negdje dihta..da ti nije negdje cijev,fleks rupu napravila..vidi malo...nebi niti ja gnojio..he,he,a vid secera..he,he..Možda ipak filter ne zadržava 100 % mirisa?
E tooo,vidis kako se fino secera..sad jos da pocnu vusi hranu iz lisca,da se dobro umaste topovi iPrestao sam gnojiti biljke prije 5 dana..
Vidi da ti nije ona bijela tkanina što ide na filter direktno da nije puna prašine, to zna isto biti jedan od razloga, ja npr operem svoju svako 3-4 growa, voda crna ostaneI jedna stvar mi nije jasna... Uđem u kuću i lagano se osjeti miris... onako skroz blag... a filter can lite prikopcan i sve dobro zadihtano (ispuh je u prostoriju, cijev usmjerena prema otvorenom prozoru) Možda ipak filter ne zadržava 100 % mirisa?
...
Ja je niti nemam na filteru..ona je samo da prasina ne uletiona bijela tkanina