Hvala Panta na uskakanju, to stoji ali meni se cini da je ovdje neki drugi problem uz to.
Tj u zemlji, cini mi se da je previse nabijena tokom punjena potova, pa se zbog toga sporo susi, a i ove sad temperature niedu u prilog.
@Iff Nista ti njih zalij sa 4.5L svaku, namjesti ph na 6.5 i tog se drz do kraja sto se tice ph.
Pa cemo dalje vidjet sta kazu, ubuduce se javi u kutak dok krenu problemi,jer ovo sam slucajno vidio dok sam dnevnike lista, i ne trgaj lisce dolje jer to nece napraviti nista dobrog, a nikako maknut problem. I opet pokusaj dic te temperature. Imas u kutku sam stavio ona 2 modela jeftinog dogrijavanja korijenskog sistema vidi mozda mozes u petshopu nesto nac od toga i odmah instalirat. Jer temperature ce dalje samo padat a ti si vec sada nocu ispod optimale.
Pozdrav svima i dobrodošli u moj skromni kutak. Ukoliko ste došli s namjerom uzgoja vlastite biljke nalazite se na pravom mjestu, mnogo nas je ovdje steklo iskustvo koje je potrebno za uzgoj nama drage bilje. Potaknut nedostatkom mentora odlučio sam se kanditirati za tu poziciju, te mi je...
www.vutra.org
EDIT: 4.5L vode + 4.5ml alg a mic, grow 3ml + bloom 4.5ml, topmax 4.5ml - ph 6.5