Ubuduce prvo potovi od litre 5,6 dana pa presadivanje(bez obzira na foto,auto).Nakon presadivanja prode 7-10 dana i pali Autopot.Mozes ga upaliti..AutoPot
Ako odrežeš imati ćeš dvije glavne grane s kojim isto možeš lijepo formirati, a ako podvežeš trebala bi se u potpunosti oporaviti, barem je meni na domaćicama uspijevalo. Lst je sigurnije raditi kada su žedne, kad imaju puno vode u sebi krute su i lomljive, al budući da imaš autopot, neće nikad biti žedne pa, pomalo i nježnije. Preksinoć sam zapalio i išao savijati zalivenu biljku i naravno od najveće i najljepše biljke otkinuo sam vrh glavne grane. Kad sam glup. Al sačekaj nekog iskusnijeg(Zelenko63, hazeri) pa odluči. Pozdrav i drži se, nije ništa propalo.Ekipa šta da radim? Napravio sam glupost i radio LST... Očigledno prerano, nestrpljivost... I slomio sam glavnu granu jako nisko (puklo 90 %)... iznad prvog reda listova. Dali da režem ili da ostavim ovako pa šta bude... vidim da se sad desna strana listova stavila na dolje, a lijeva se ponaša kao da se ništa nije dogodilo...
Pametna odlukatako da ću napraviti kako kaže mentor