Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav dragi vutraši. Pao je još jedan upgread boxa. Električne naravi. Jučer sam primjetio da su mi riknule 4-5 crvenih dioda na panelu tako da sam odma išao u akciju. Usput smo i proradili na urednosti boxa pa smo stavili kanalice i sve fino povezali kak spada.
Generalni info
81.Dan / 4. tjedan cvata zavrsava.
Temp 18.5c - 24c / vlaga ~ 50%
Panel na 27cm od biljozi pojačan sa 3 x 9.5w osram 2700k+3000k+4000k /~ 800lm
Izgledaju zdravo i lijepo. Sinoc sam ih vadio iz boxa pa je otpalo par poluzutih listova. Pocele su se debljat konacno.
Prešli smo na 3L svaka 4 dana. Upiju bez da se šta prolije. A kokteli, šta god smućkam sve popiju fino.
Pa počnimo sa slikama boxa i biljozi.
Idemo dalje, debljanje do božića. Nadam se da će pucat za Novu..
Ovi full spektar paneli, nema šanse, da odrade ni 10.000h,a kamoli 50.000h,koliko oni reklamiraju!
Da se držiš vege i bloom, a ne oba, možda bi radilo dulje. Čudno mi je, da su crvene otišle! Inače, plave odlaze prve. Jače su skoro za duplo.
Govorim za panele u rangu 100ak $, jer imam dvije Bestve elite 600 i na jednoj su prsnule sve plave u 5. growu, druga radi. Ali, kako ima duple čipove, ne rade svi čipovi, tako je svjetlo slabije!
Uopće, neznam zašto guraju dvije diode u tako malu ledicu? COB ice su jedino kao nove!
Potpisujem lega.. Za dr grow definitivno ide nesto diy u kombi sa fatoneom praceno po tvojoj recepturi svjetla
Ovaj shitarspectra cu koristit za vege fazu i za mikrobilje i mozda chilli papricice
86.Dan 33.dan 12/12
Temp. 18c - 25c vlaga ~50%
Kupljena grijalica elektricna sa termostatom i stavljena na testiranje za nadolazece dane ako zatreba.
Što reći, biljoze izgledaju dobro kolko to može biti nakon šta su sve prosle. Ovo pojacanje svjetla im godi. Budovi su sve tvrđi i deblji, grane se počele savijati kod B.C.a.,
C. O. P mršav al prekrasan i miriši prepredobro..
Panel je na nekih 27-45cm od biljozi. Nema lightburna nit nikakvih negativnih signala zasad. Podnozje biljke je pocelo lagano žutit, listovi otpadaju tu i tamo al čini mi se sve regularno.
Takodjer moram spomenut da sad uvidim na greške kod Lsta i cropanja sta sam bio radio. Znat cemo za dr put...
Zalivamo i dalje u razmaku svaka 4 dana sad vec sa po 3.5L + hesi paleta kombe po preporuci mentora..